shutterstock 2231835413

Theo Maassen vertrekt bij Zomergasten na kansloze sensatie in de roddelbladen

Mediamrt 06, 19:00
Theo Maassen heeft zijn vertrek als presentator van Zomergasten aangekondigd, en laten we wel wezen, het lijkt erop dat de roddelpers hier een stevige vinger in de pap heeft gehad. Weekblad Privé bracht het nieuws naar buiten dat de cabaretier beschuldigd werd van huiselijk geweld, maar zowel zijn zus, ex-vriendin als zijn vrouw hebben deze berichten krachtig ontkend.
Met een gevoel van teleurstelling en enige ironie trekt Maassen zich terug, niet vanwege enige gebreken in zijn vakinhoudelijke prestaties, maar vanwege ongegronde sensatie in de roddelbladen. In zijn verklaring benadrukt hij terecht dat zijn privéleven privé hoort te blijven, en dat hij daarom niet wil reageren op dergelijke roddels.
screenshot 2024 03 05 at 192810
Het is bijzonder treurig dat de VPRO niet voldoende steun heeft betuigd aan de presentator van Zomergasten. Het lijkt erop dat de aandacht meer uitgaat naar ongefundeerde beschuldigingen dan naar de inhoudelijke kwaliteiten van de cabaretier/presentator. Gelukkig gaat de door Maassen gemaakte zesdelige docuserie over Duitsland gewoon door, uitgezonden door BNNVARA – die op hun beurt ook de nodige strubbelingen hebben met hun gevallen ster Khalid Kasem.
Het is te hopen dat Theo Maassen, ondanks deze onnodige en zwaar overdreven turbulentie, blijft schitteren op het podium en dat zijn werk niet overschaduwd wordt door sensatiezucht en ongefundeerde roddels. Eerder vandaag werd ook bekend dat WNL-chef Bert Huisjes een stap opzij doet na alle onthullingen over een zogenaamde angstcultuur. Alle witte heteroseksuele mannen, berg je maar vast – de cancel-gekte lijkt voorlopig nog niet voorbij te zijn.
Zeg ja tegen supervers, overheerlijk en betaalbaar eten met de Allround Box van EerlijkEten! In samenwerking met DDS en toegewijde Nederlandse boeren brengen Thierry Baudet en Gideon van Meijeren jou het beste van de natuur direct aan je deur. Van knapperige groenten tot sappig vlees, verse vis en perfecte aardappelen - proef de puurheid in elke hap. Kies vandaag nog voor de EerlijkEten Allround Box en ervaar de ongeëvenaarde smaak van versheid. Bestel via onze link en steun DDS met je aankoop. Ga voor eerlijk, kies voor EerlijkEten!
vlees slogan simpel t bone 1 1
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten