volkskrant

Volkskrant's foutje: Mossad kent geen 'onbereikbare' vijanden!

Mediaokt 23 2023, 15:00
Het lijkt erop dat de Volkskrant weer in hun typische stijl bezig is om sensationele koppen te drukken. Ze stellen nu dat de hoogste baas van Hamas 'buiten bereik' van Israël is, gezellig luxueus vertoevend in Qatar. Wacht even, laten we dit even rechtzetten. Sinds wanneer is iemand 'buiten bereik' voor de Mossad, de befaamde geheime dienst van Israël? De geschiedenis leert ons dat dit zelden, zo niet nooit, het geval is.
f9hrmbbweaadxjf
De Volkskrant maakt een bijna komische voorstelling van zaken door te impliceren dat deze Hamas-leider Ismail Haniye een soort onaantastbare figuur is. Natuurlijk, het is niet te ontkennen dat Israël voor enorme uitdagingen staat. De aanval op 7 oktober heeft de levens van 1.340 Israëliërs geëist, een vreselijke tragedie die de urgentie voor actie alleen maar versterkt. Israël heeft luid en duidelijk aangegeven dat een verzwakt Hamas niet langer aanvaardbaar is. De maat is vol. Het regime moet vallen, en de bedreigingen tegen Israël moeten ophouden.
De Volkskrant lijkt echter vooral geïnteresseerd te zijn in het sensationele aspect van het verhaal. Ze praten over Israël's voornemen om de militaire capaciteit van Hamas te decimeren, om hun raketten, drones en antitankwapens te vernietigen, en om de kopstukken te liquideren.
Maar laten we even teruggaan naar die 'onaantastbare' Hamas-baas in Qatar. Stelt de Volkskrant nu echt voor dat deze man veilig is omdat hij buiten Gaza verblijft? Dat zou een naïeve gedachte zijn. Als er iets is wat we hebben geleerd, is het dat de Mossad een bijzonder vindingrijke organisatie is die zich weinig aantrekt van grenzen als het gaat om de verdediging van de Israëlische staat en haar burgers.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus, Volkskrant, een beetje respect voor de lezers en stop met het verspreiden van halve waarheden en verdraaide feiten. De realiteit is veel complexer dan wat u suggereert. En onthoud goed, voor de Mossad is niemand écht buiten bereik.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten