rutger

Walgelijk! Rutger Castricum misbruikt kinderen Jandino Asporaat om hem het zwijgen op te leggen

Mediamrt 30 2023, 17:00
Cabaretier Jandino Asporaat heeft voor opschudding gezorgd vanwege zijn recente uitspraken in de podcast van Jorn Luka, waarin hij twijfel uitte over de maanlanding en de aanslagen op 9/11 en daarmee in opspraak raakte. De media hebben zijn standpunt bestempeld als "knettergek". Sindsdien is er veel commotie ontstaan over zijn opvattingen.
Rutger Castricum, presentator bij Omroep PowNed en tafelheer bij het televisieprogramma HLF8 (SBS6), heeft zich ook in de discussie gemengd. Hij maakt zich zorgen om de kinderen van Asporaat en vindt het totaal onbegrijpelijk dat iemand dergelijke "waanzin" publiekelijk verkondigt. Castricum stoort zich ook aan de verontwaardigde reactie van Asporaat op de kritiek. Castricum lijkt zich in een lange rij aan te sluiten van mensen die vinden dat de vrijheid van meningsuiting alleen geld voor degene de mainstream mening verkondigd. Als je buiten de lijntjes kleurt moet je worden gecanceld. En in dit geval stelt Castricum dat Asporaat uit zijn ouderlijke macht moet worden gezet vanwege zijn mening. Het is verschrikkelijk laag om Asporaat zijn kinderen te gebruiken om hem het zwijgen op te leggen.
Asporaat houdt zijn rug recht onder deze commotie door te stellen dat hij zijn eigen mening zal blijven uitdragen en dat hij de ophef niet begrijpt. Hij vraagt zich af waarom zijn opmerking over de maanlanding en de aanslagen op 9/11 zo'n storm heeft veroorzaakt, terwijl er weinig aandacht is voor andere belangrijke kwesties, zoals de tweedeling in Nederland en de problemen met de toeslagenaffaire. Asporaat moet begrijpen dat zijn critici de slibbendragers zijn van het partijkartel. Zij zijn de bloedhonden van het partijkartel die dissidente geluiden in de samenleving moeten smoren. Deze mensen hebben niks met de vrijheden en welvaart van anderen zolang zij maar hun ding kunnen doen. Deze mensen worden niet geraakt door het wanbeleid van Rutte IV in hun dagelijks leven.
De ophef over de opvattingen van Asporaat leidt weer tot discussie over de grenzen van de vrijheid van meningsuiting en de verantwoordelijkheid van bekende mensen in de media. Hieruit blijkt maar weer hoeveel totalitaire engnekken in Nederland wonen. Dat de ooit hondsbrutale Rutger Castricum is afgezakt naar een slaafs burgerlulletje dat is nog de meest trieste conclusie die we kunnen trekken. Van het credo leven en laten leven heeft Castricum in ieder geval niks begrepen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Vanavond schuift Rutger Castricum voor het eerst aan bij de heren van Vandaag Inside (SBS6). We kunnen wel raden waar de uitzending over zal gaan. Wordt vervolgd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten