armin van buuren 33182840611

Wereldberoemde Nederlandse DJ aan de kant geschoven door Songfestival selectiecomissie: "Ik ben op zo'n bizarre manier behandeld, ik ben niet eens teruggebeld."

Mediajun 16 2023, 21:00
De bekende Nederlandse DJ Armin van Buuren heeft zijn teleurstelling geuit over de afwijzing door de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. Van Buuren zal helaas niet namens Nederland deelnemen aan het prestigieuze muziekevenement, zo vertelde hij openhartig in een gesprek met Shownieuws.
"Ik heb een tijdje geleden inderdaad een inzending gedaan en toen ben ik op zo'n bizarre manier behandeld eigenlijk. Ik ben niet eens teruggebeld. We hoorden niet eens of we het waren geworden ja of nee". Aldus van Buuren tegenover Showniews."We moesten iemand bellen om erachter te komen dat wij het niet waren geworden. Dat is heel raar, terwijl zij volgens mij heel graag wilden dat ik het deed." Van Buuren twijfelt of deze wereld wel bij hem past, zo sloot hij teleurgesteld af.
De wereldberoemde DJ werd in 2021 gevraagd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Daarom diende hij samen met Jaap Reesema een nummer in, de selectiecommissie koos echter dat jaar voor S10. Nederland viel buiten de top 10 en werd 11e.
Volgens een woordvoerster van AVROTROS, de omroepvereniging die Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, is het management van Armin van Buuren destijds op de hoogte gesteld van de afwijzing. "We denken dat er sprake is van een misverstand", aldus AVROTROS. Beide partijen bevestigen via Shownieuws dat ze hebben vrijdagochtend contact hebben gehad om het probleem te bespreken.
De Nederlandse inzendingen zijn sterk afgenomen na de winst van Duncan Laurence. Het blijft moeilijk te begrijpen waarom een van de grootste en meest bekende DJ's van Nederland werd afgewezen door de selectiecommissie. Het lijkt erop dat het profiel van Armin van Buuren niet voldoende 'inclusief' was, aangezien het lijkt alsof de selectiecommissie de voorkeur geeft aan deelnemers die sterk in het 'woke'-plaatje passen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten