screen shot 2022 11 21 at 11

XR-gekkies Sieger Sloot en Hannah Prins zorgen voor absurde uitzending van VI: "Wat moet je ermee?"

Mediafeb 28 , 19:00
Een opvallende vertoning gisteravond bij VI, waar de klimaatgekkies Sieger Sloot (wat schijnbaar een of andere acteur blijkt te zijn) en XR-fanaat Hannah Prins, mochten deelnemen om hun idealen te bespreken. Iets waar de heren van VI duidelijk weinig zin in hadden. Vooral Rene van der Gijp liet onmiskenbaar blijken dat de twee niet thuishoren in het programma.
De voormalige voetballer was niet te spreken over de aanwezigheid van de twee klimaatactivisten in de studio van Vandaag Inside, omdat hij vond dat Hannah Prins en Sloot niet passen in het format. "Ik vind het twee aardige mensen, maar past dit in het programma? Ik vind ze hartstikke lief, maar wat moet je ermee?" Aldus van der Gijp.
De analist van Vandaag Inside keerde op een gegeven moment zijn rug toe naar de twee klimaatactivisten. "We hebben een leuk programma dat hartstikke goed loopt, en dan zitten er twee van die...” Hij voegde eraan toe dat hij niet gecharmeerd is van mensen die hun zin willen doordrijven; wijsneuzerige types vindt van der Gijp maar niks. Na de uitzending gingen Prins en Sloot in gesprek met presentator Wilfred Genee in de rubriek 'In de Wandelgangen'. Sloot reageerde op de reactie van Van der Gijp: "Nee, ik vond het een nogal extreme reactie.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS lopen we niet weg voor dit soort controversiële onderwerpen. Andere media wél. Daarom is het van het grootste belang dat wij dit werk blijven doen. Elke dag weer. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit soort onderwerpen wél te behandelen!
Een leuke poging van de VI-redactie op spraakmakende TV, maar dit was verre van succesvol. Het was echter wél interessant om deze twee fanatici eens in een tv-uitzending te zien zonder allemaal jaknikkers. Ze kwamen nou niet bepaald sterk over en wisten geen passend antwoord te geven op het argument waar het overgrote deel van Nederland zich in kan vinden: stop met die onzin en val de gewone burger niet lastig met je opdringerige dwaasheid. Zoals Derksen al aangeeft, zijn er genoeg andere zaken die prioriteit verdienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten