shutterstock 1777703246

De onmenselijke terreur van Hamas: Israëlische gijzelaars gebrandmerkt voor het leven

Midden-Oostennov 29 2023, 11:00
Israëlische kindergijzelaars getraumatiseerd door de gruwelijkheden van Hamas die zij in handen van de terroristen van Hamas hebben moeten doorstaan. Palestijnse terroristen hebben het weerzinwekkende lef gehad om de 12-jarige Eitan Yahalomi te dwingen naar de gruwelbeelden van het oktoberbloedbad te kijken. Wanneer dat jochie huilde, werd hij met een geweer bedreigd schrijft de Telegraaf. Geen greintje mededogen. Het zijn monsters.
Dat het leven van deze kinderen blijvend aangetast is door hun tijd in gevangenschap wordt keer op keer bevestigd. De 9-jarige Emily Hand, pas vrijgelaten, is volgens haar vader volledig veranderd. Geen lach, geen sprankje levensvreugde meer in haar ogen. Ze fluistert alleen nog maar, bang om geluid te maken. Een hartverscheurend beeld.
Nu wil Hamas alle gijzelaars vrijlaten in ruil voor het loslaten van alle Palestijnse gevangenen. Een absurde suggestie. Israël stemt natuurlijk niet in met dat 'voorstel'. Israël zet door: eerst de gijzelaars, dan het aanpakken van de bron van dit kwaad: Hamas. We moeten het Israëlische standpunt steunen, net zoals we de strijd tegen ISIS blijven voeren. Barmhartigheid voor deze bloeddorstige barbaren kan geen sprake van zijn. Weg met HAMAS!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met al die goedkope spelletjes van de VVD. Nederlanders hebben recht op een réchts kabinet. En snel een beetje! Denk jij daar net zo over?! Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden voor de toekomst van ons land.
Het is cruciaal om te schrijven over de gruweldaden die Hamas op 7 oktober heeft begaan tegen Israëliërs. Het benadrukken van deze incidenten is essentieel om bewustzijn te creëren over de reële bedreigingen die Israël dagelijks ervaart. Het gedetailleerd beschrijven van deze gebeurtenissen draagt bij aan een vollediger en evenwichtiger beeld van het Israëlisch-Palestijns conflict. Helaas weigeren veel Nederlandse mainstream media dit te doen op de Telegraaf na, daarom doen wij als dat DDS juist wel. Wij blijven het bespottelijk vinden dat links Nederland door onwetendheid blijft demonstreren tegen Israël en zijn oorlogsmisdaden. Hoe meer je leest over de barbaarsheid van Hamas dan kan je als beschaafd land echt niet langer niet je andere wang toekeren naar deze terroristen.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten