shutterstock 1612531219

Israël deelt Iran een speldenprikje uit op de verjaardag van ayatollah Khamenei

Midden-Oostenapr 19, 14:00
In een beheerste demonstratie van militaire precisie heeft Israël Iran een speldenprikje verkocht, op een symbolisch moment: op de verjaardag van ayatollah Khamenei, de despoot die niet schroomt om terreur over zijn grenzen heen te exporteren. In een heldere boodschap aan de barbaarse Iraanse machthebbers heeft Israël een luchtmachtbasis in Isfahan bestookt, waarbij ze op scherp staan tegenover de doorlopende Iraanse agressie en hun schandelijke poging om het Midden-Oosten te destabiliseren.
Terwijl de Israëlische raketten hun doelen bereikten, probeerde het Iraanse regime de feiten te verdraaien. Hun staatsmedia, een verlengstuk van de onderdrukkende theocratische dictatuur, verklaarden schaamteloos dat hun luchtafweer 'slechts drie kleine drones' had neergehaald. Wat een lachwekkende poging om hun gezicht te redden, terwijl de wereld wel beter weet. Dit toont aan hoe pathetisch en wanhopig de ayatollahs zijn, die de waarheid verdraaien om hun eigen bevolking in het duister te houden.
Deze rechtvaardige Israëlische vergeldingsactie was een antwoord op de ongeprovoceerde en laffe aanval van Iran, waarbij meer dan 300 raketten en drones werden afgevuurd op onschuldige Israëlische burgers. Israël, gesteund door het onwankelbare recht om zijn burgers te verdedigen, liet zien dat ze niet met zich laten spotten. Ondanks de flauwe hartigheid van sommige westerse bondgenoten, die liever een zachte aanpak hanteren uit angst voor escalatie.
De Israëlische legertop, die zich verzamelde bij het ministerie van Defensie, toonde eens te meer dat Israël bereid is om elke dreiging te trotseren en te beantwoorden met de benodigde kracht en vastberadenheid. Het is een les voor Iran en andere vijanden van vrijheid: ondermijn nooit de vastberadenheid van een volk dat strijdt voor zijn overleven en soevereiniteit.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Israël staat op de voorgrond in de strijd tegen de tirannie die Iran wil verspreiden. Met elke raket die zij afvuren in zelfverdediging, onderstrepen zij hun onverzettelijke wil om veiligheid en vrede voor hun burgers te garanderen. Het is tijd dat de wereld erkent dat steun aan Israël niet alleen een kwestie van beleid is, maar een kwestie van moraliteit. Vrijheidslievende mensen overal zouden Israël moeten steunen in zijn rechtvaardige strijd tegen de Iraanse agressie. Laten we standvastig blijven, schouder aan schouder, met Israël aan de frontlinie van de vrijheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten