shutterstock 1612531219

President Herzog roept op tot actie: Tijd voor een mondiale coalitie tegen schurkenstaat Iran

Midden-Oostenapr 17, 14:30
Isaac Herzog heeft eindelijk de woorden uitgesproken die het laffe Europa nodig had om te horen. In een historische ontmoeting met de Britse en Duitse ministers van Buitenlandse Zaken, heeft de Israëlische president niet om de hete brij heen gedraaid: de tijd van zachte handjes en fluwelen handschoenen met Iran is definitief voorbij. Herzogs oproep voor een mondiale coalitie tegen de schurkenstaat Iran is een duidelijke noodklok, die aantoont dat het geduld op is en de veiligheid van de vrije wereld op het spel staat.
David Cameron en Annalena Baerbock, die normaliter zwelgen in diplomatieke correctheid, konden niet anders dan hun steun betuigen aan Israël, terwijl de raketten van Irans marionetten nog nagalmen in de straten van Jeruzalem. Maar laten we wel wezen, de echte vraag is: Zullen deze woorden van steun vergezeld gaan van daden, of blijft het bij het gebruikelijke Europese handjeklap dat we gewend zijn?
Iran heeft zijn ware gezicht al lang en breed getoond. Dit is geen natie die je kunt paaien met verdragen of kalmeren met concessies. Nee, dit is een regime dat terrorisme exporteert, zijn eigen volk onderdrukt en zonder blikken of blozen oproept tot de vernietiging van Israël. Hun nucleaire ambities? Een tikkende tijdbom onder de fragiele vrede in het Midden-Oosten.
De oproep van Herzog is niet alleen een strategische zet; het is een morele imperatief. Het Westen, zo vaak verdeeld en besluiteloos, moet nu een vuist maken. We hebben een coalitie nodig die verder gaat dan symbolische sancties en halve maatregelen. We hebben een verenigd front nodig dat Irans agressie met kracht en vastberadenheid tegemoet treedt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Laat dit een wake-up call zijn voor de Europese leiders: jullie pacifisme en appeasement hebben gefaald. Het is tijd om jullie ruggengraat te tonen en zij aan zij met Israël te staan, niet alleen in woorden, maar vooral in daden. De veiligheid van onze wereld hangt af van onze bereidheid om het kwaad bij naam te noemen en er tegen op te treden. Dus, Europa, word eindelijk eens wakker en handel daadkrachtig tegen de Iraanse dreiging. De tijd van politiek correcte lafhartigheid moet nu eindigen. Herzog heeft gesproken; het is nu aan ons om de handschoen op te pakken en te vechten voor de vrijheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten