screen shot 2023 10 19 at 094402

Sleepy Joe ontwaakt: Bombardeert het Midden-Oosten

Midden-Oostenokt 27 2023, 20:00
Joe Biden, de man die bekend staat om zijn dutjes in het Oval Office, lijkt eindelijk wakker te zijn geworden. Maar wat doet hij met deze hernieuwde energie? Natuurlijk, bommen laten vallen op het Midden-Oosten!
De Amerikanen voerden donderdag luchtaanvallen uit op twee faciliteiten in het oosten van Syrië, die zogenaamd gebruikt worden door de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde schrijft de Telegraaf. Ze haalden de zware jongens erbij: F-16's! Dit allemaal als reactie op de zogenaamde "minstens zestien" aanvallen op Amerikaanse troepen in de regio.
De Amerikaanse minister van Defensie, Lloyd Austin, verdedigde de aanval door te beweren dat het "precisie-zelfverdedigingsaanvallen" waren. Wat een mooie manier om te zeggen dat je je niet kunt weerhouden van internationale provocatie! En met Biden aan het roer is het wachten op de volgende misstap die de wereld op de rand van een catastrofe brengt.
Waar is de tijd gebleven dat Amerika diplomatie voorop stelde? Nu lijkt het wel alsof het nieuwe motto van het Witte Huis is: "Waarom praten als je ook kunt bombarderen?" Het wordt tijd dat de internationale gemeenschap, en ja, ook wij Nederlanders, opstaan en zeggen: "Genoeg is genoeg!" We hebben al genoeg onstabiliteit in de wereld zonder dat 'Sleepy Joe' er nog een schepje bovenop doet.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites. 
Het lijkt erop dat we ons moeten voorbereiden op een onzekere toekomst. En met Biden's impulsieve bommetjes is het wachten op het moment dat het kruitvat dat het Midden-Oosten is, echt ontploft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten