72-jarige om springt uit vliegtuig om te skydiven. Dan verandert haar glimlach in een verbaasde gezichtsuitdrukking

72-jarige om springt uit vliegtuig om te skydiven. Dan verandert haar glimlach in een verbaasde gezichtsuitdrukking

Polly Chester en haar skydiving-leraar kregen meer dan ze op gerekend hadden toen ze onlangs samen uit een vliegtuig sprongen.

Het was de eerste keer dat de 72-jarige grootmoeder uit een vliegtuig sprong (met een parachute om, natuurlijk). Daarom waren ze van tevoren goed over de veiligheidsmaatregelen gegaan. Toen gebeurde er iets waar niemand rekening mee had gehouden.

In een hilarische video die viraal is gegaan op het Internet zie je dat Polly breeduit grijnst als zij en de instructeur uit het vliegtuig springen. Ze heeft duidelijk de tijd van haar leven: ze wilde dit al jaren doen, en nu werd haar droom werkelijkheid.

Maar toen veranderde haar gezichtsuitdrukking opeens. Ze lach verdween en je ziet haar verbouwereerd om zich heen kijken. De reden? Toen ze lachte had ze haar mond open. Door de druk van de wind werd haar kunstgebit uit haar mond gedrukt... en vloog vervolgens weg.

Gelukkig had Polly verder niets. Haar instructeur was ook in orde: haar kunstgebit raakte haar niet. Wel liet Polly naderhand weten dat een nieuw kunstgebit meer kostte dan het skydiven. Zo werd het alsnog een behoorlijk duur avontuur.

In een andere grappige video verloor een 102-jarige vrouw onlangs haar kunstgebit toen ze de kaarsjes uit probeerde te blazen op haar verjaardagstaart. Misschien dat het verstandig is voor ouderen om altijd een extra kunstgebit bij de hand te hebben: je weet nooit wanneer je je tanden verliest.

Lees meer over:
ouderen bejaarden grappig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties