Afschuwelijk: pasgeboren kitten wordt achteloos weggegooid maar zijn wil om te leven wint de strijd

Geen categoriejul 31 2016, 12:00
Sommige mensen zijn echt barbaren, zoals de persoon die het vreselijke lijden van deze lieve kitten op z'n geweten heeft.
Als ik me moet voorstellen hoe de binnenste cirkel van de hel eruitziet, dan stel ik me voor dat deze gevuld is met mensen die zich zonder twee keer nadenken schuldig maken aan zinloze dierenmishandeling - en al helemaal als deze mensen dat ook nog eens doen met pasgevonden dieren. Zodoende is het ook te erg voor woorden dat Aline Martins een pasgeboren kitten zo moest vinden tussen het vuilnis. Een natte, vieze kitten zat in een vuilniszak en probeerde eruit te kruipen. Dat faalde.
Aline besloot gelukkig een handje te helpen en het arme beestje mee naar huis te nemen. Het had al dagen niet gegeten en moest ook grondig gewassen worden. Beide problemen werden door de zorgzame Aline getackled, en dat leek het mishandelde babydiertje gelukkig al snel goed te doen..
A-Woman-Found-an-Abandoned-Kitten-inside-a-Trash-Bag-and-What-She-Did-Will-Warm-Your-Heart-4Al een beetje beter, ja:
A-Woman-Found-an-Abandoned-Kitten-inside-a-Trash-Bag-and-What-She-Did-Will-Warm-Your-Heart-3Dankzij Aline kreeg het veerkrachtige beestje weer een toekomst, en groeide hij in gezondheid en veiligheid uit tot een gezonde kat, en kreeg zelfs een naam: Davi.
A-Woman-Found-an-Abandoned-Kitten-inside-a-Trash-Bag-and-What-She-Did-Will-Warm-Your-Heart-5
A-Woman-Found-an-Abandoned-Kitten-inside-a-Trash-Bag-and-What-She-Did-Will-Warm-Your-Heart-6
Hij leeft nu permanent bij de vrouw die het arme dier uit een vuilniszak wist te bevrijden, samen met vijf soortgenoten.
A-Woman-Found-an-Abandoned-Kitten-inside-a-Trash-Bag-and-What-She-Did-Will-Warm-Your-Heart-7
Davi heeft nu dus vriendjes om mee te spelen en het leven waar iedere kitten ongetwijfeld van gedroomd heeft! Zo hoort een kat te leven, en niet schuddend van de honger en kou in een vieze vuilniszak. Wie daarvoor verantwoordelijk is....
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten