'Als Juncker glas water vraagt krijgt hij gin'

Geen categoriejul 20 2018, 15:00
De geruchten worden steeds hardnekkiger en blijven maar uit verrassende nieuwe hoeken komen! Juncker the Drunker wordt hij op internet al genoemd. De nieuwste sappige details lezen we hier.
Ouwe zuipschuit
Dat beschamende moment van Juncker die de trappen niet op kon 'vanwege kramp' staat ons allemaal nog op het netvlies. Een Franse journalist genaamd Jean Quatremer zei in een conservatief weekblad genaamd The Spectator het volgende: “Als Juncker een glas water vraagt, weten we dat hij gin krijgt.”
Zelf beweert Juncker dat het om zenuwpijn of krampen zou gaan maar verschillende EU-medewerkers schijnen situaties van gelijke aard te hebben meegemaakt. De journalist stelt dat als het echt om zenuwpijn of kramp zou gaan, hij niet zo vrolijk op beeld te zien zou zijn maar eerder in bed zou hebben moeten liggen.
Steeds minder mensen geloven dat natuurlijk nog want een paar dagen later vloog onze wandelende minibar gewoon naar China en Japan.
Juncker en Selmayr
Een ander juicy detail is dat volgens de journalist diverse onafhankelijke bronnen beweren dat Juncker afhankelijk is van Martin Selmayr, die in een praktische coup secretaris-generaal is geworden de Europese Commissie. Zij stellen allemaal dat Selmayr een Spaanse juriste als 'strovrouw' heeft aangehaald om te verbloemen dat hij feitelijk de enige kandidaat zou zijn. Juncker dreigde met opstappen als Selmayr ontslagen zou worden. Quatremer sluit af met een conclusie: “Als de alcoholsluier afvalt, dan valt op dat de echte invloed van Selmayr komt, een niet verkozen Eurocraat”
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten