Huis gekocht? Maak gebruik van de verhuisservice van Funda

Geen categoriejul 20 2018, 13:18
Een tijdje geleden kwam u uw droomhuis tegen op Funda.nl en nu is het eindelijk zo ver: u gaat verhuizen! Het geeft een heerlijk gevoel dat u uw droomhuis mag betrekken, maar een verhuizing brengt ook altijd een hoop geregel met zich mee. Gelukkig kan Funda u helpen uw verhuizing net iets gemakkelijker te laten verlopen. Dit doet het bedrijf met de verhuisservice.

De handige verhuisservice van Funda

Als u gaat verhuizen, moet u dit aan ontzettend veel partijen doorgeven. Niet alleen uw familie, vrienden, collega’s en kennissen moeten uw nieuwe adres kennen: ook de vele bedrijven waar u klant bent moeten weten dat u niet meer op uw oude adres woont. Het doorgeven van uw nieuwe adres aan die vele bedrijven waar u klant bent, geeft een hoop gedoe. Gelukkig kan Funda u hierbij helpen.
Maakt u gebruik van de Funda verhuisservice, dan geeft Funda aan deze bedrijven door dat u gaat verhuizen. Ook wordt uw nieuwe adres doorgegeven. U kunt zelf kiezen welke bedrijven Funda op de hoogte moet brengen van uw verhuizing. Dit kan enkel uw bank zijn, maar ook winkels waar u een klantenkaart van heeft, webwinkels waar u regelmatig producten bestelt en ga zo maar door. Aan welke bedrijven u uw adreswijziging ook door wil geven: Funda regelt dit voor u.

Kan ik gebruik maken van de verhuisservice?

Goed om te weten: iedereen kan gebruik maken van de Funda verhuisservice. Ook als uw huis niet op Funda heeft gestaan, kunt u de verhuisservice van Funda gebruiken om uw adreswijziging door te geven. Funda kan uw verhuizing doorgeven voor elk adres in Nederland.

Voorkom problemen, gebruik de service

Vergeet u uw adreswijziging door te geven aan de bank, het tijdschrift waar u een abonnement heeft afgesloten of die winkel waar u een klantenkaart van heeft? Dan blijft uw post op uw oude adres komen. Dit brengt een hoop gedoe met zich mee, want dit betekent dat u regelmatig naar uw oude adres moet gaan om uw post op te halen. Als u net verhuisd bent, heeft u hier natuurlijk helemaal geen zin in.
Daar komt nog bij dat u in de problemen kunt komen als u uw adreswijziging niet goed doorgeeft. Ontvangt u bijvoorbeeld post van een belangrijke instelling op uw oude adres en geeft de koper van uw oude huis dit niet aan u door? Dan kunt u belangrijke poststukken missen. Met de verhuisservice van Funda hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten