Huis gekocht? Maak gebruik van de verhuisservice van Funda

Huis gekocht? Maak gebruik van de verhuisservice van Funda

Een tijdje geleden kwam u uw droomhuis tegen op Funda.nl en nu is het eindelijk zo ver: u gaat verhuizen! Het geeft een heerlijk gevoel dat u uw droomhuis mag betrekken, maar een verhuizing brengt ook altijd een hoop geregel met zich mee. Gelukkig kan Funda u helpen uw verhuizing net iets gemakkelijker te laten verlopen. Dit doet het bedrijf met de verhuisservice.

De handige verhuisservice van Funda

Als u gaat verhuizen, moet u dit aan ontzettend veel partijen doorgeven. Niet alleen uw familie, vrienden, collega’s en kennissen moeten uw nieuwe adres kennen: ook de vele bedrijven waar u klant bent moeten weten dat u niet meer op uw oude adres woont. Het doorgeven van uw nieuwe adres aan die vele bedrijven waar u klant bent, geeft een hoop gedoe. Gelukkig kan Funda u hierbij helpen.

Maakt u gebruik van de Funda verhuisservice, dan geeft Funda aan deze bedrijven door dat u gaat verhuizen. Ook wordt uw nieuwe adres doorgegeven. U kunt zelf kiezen welke bedrijven Funda op de hoogte moet brengen van uw verhuizing. Dit kan enkel uw bank zijn, maar ook winkels waar u een klantenkaart van heeft, webwinkels waar u regelmatig producten bestelt en ga zo maar door. Aan welke bedrijven u uw adreswijziging ook door wil geven: Funda regelt dit voor u.

Kan ik gebruik maken van de verhuisservice?

Goed om te weten: iedereen kan gebruik maken van de Funda verhuisservice. Ook als uw huis niet op Funda heeft gestaan, kunt u de verhuisservice van Funda gebruiken om uw adreswijziging door te geven. Funda kan uw verhuizing doorgeven voor elk adres in Nederland.

Voorkom problemen, gebruik de service

Vergeet u uw adreswijziging door te geven aan de bank, het tijdschrift waar u een abonnement heeft afgesloten of die winkel waar u een klantenkaart van heeft? Dan blijft uw post op uw oude adres komen. Dit brengt een hoop gedoe met zich mee, want dit betekent dat u regelmatig naar uw oude adres moet gaan om uw post op te halen. Als u net verhuisd bent, heeft u hier natuurlijk helemaal geen zin in.

Daar komt nog bij dat u in de problemen kunt komen als u uw adreswijziging niet goed doorgeeft. Ontvangt u bijvoorbeeld post van een belangrijke instelling op uw oude adres en geeft de koper van uw oude huis dit niet aan u door? Dan kunt u belangrijke poststukken missen. Met de verhuisservice van Funda hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
wonen verhuizen Funda

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer