Antisemitische supermarktkiller Coulibaly filmde terreuraanval

Geen categoriejan 31 2015, 11:00
Amédy Coulibaly filmde zijn zieke aanval op een koosjere supermarkt in Parijs, en wilde alles online zetten.
Het filmen van terreurdaden begint een nieuwe traditie te worden binnen de radicale islam. ISIS doet het in Syrië en Irak, de terrorist die een aanslag pleegde bij het Joods Museum in Brussel deed het, en nu blijkt moslimterrorist Amédy Coulibaly het ook te hebben gedaan bij de aanslag op een koosjere supermarkt in Parijs, waarbij vier Joden werden vermoord.
Even ter herinnering: Coulibaly was een ISIS-sympathisant die in een afscheidsvideo voor de aanval beweerde de Palestijnen wilde helpen. Door Joden te vermoorden natuurlijk. Hoe anders? De Jodenhatende 'komiek' Dieudonnée vond het in ieder geval prachtig.
Coulibaly filmde de hele aanval met een camera op zijn borst, schrijft het Franse blad L'Express. Het filmpje van 7 minuten wilde hij meteen online zetten vanuit de supermarkt die hij gijzelde:
Op de beelden zijn drie van de vier moorden die Coulibaly met zijn kalasjnikov pleegde, duidelijk te onderscheiden. De terrorist had volgens de bron de bedoeling om de beelden te verspreiden, omdat hij zijn laptop bij zich had. Door technische problemen slaagde hij daar echter niet in.
De ISIS-fan wilde niets liever dan zijn terreurpropaganda verspreiden, zodat de hele wereld zou kunnen zien wat hij had aangericht in de supermarkt. Coulibaly was op een zelfmoordmissie. Geen haar op zijn hoofd die eraan dacht te ontsnappen uit de supermarkt, anders had hij de beelden niet gemaakt en had hij niet gericht geschoten op de agenten die de supermarkt kwamen bevrijden.
Laat dit een wake-up-call zijn voor iedereen die nog steeds ontkent dat we niet in oorlog zijn met de radicale islam (omdat de aanslagen van de laatste tijd allemaal niets met de islam te maken hebben). We kunnen het wel niet willen, maar we hebben niet zoveel te willen. De radicale islam heeft óns allang de oorlog verklaard.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten