Antisemitische supermarktkiller Coulibaly filmde terreuraanval

Antisemitische supermarktkiller Coulibaly filmde terreuraanval

Amédy Coulibaly filmde zijn zieke aanval op een koosjere supermarkt in Parijs, en wilde alles online zetten.

Het filmen van terreurdaden begint een nieuwe traditie te worden binnen de radicale islam. ISIS doet het in Syrië en Irak, de terrorist die een aanslag pleegde bij het Joods Museum in Brussel deed het, en nu blijkt moslimterrorist Amédy Coulibaly het ook te hebben gedaan bij de aanslag op een koosjere supermarkt in Parijs, waarbij vier Joden werden vermoord.

Even ter herinnering: Coulibaly was een ISIS-sympathisant die in een afscheidsvideo voor de aanval beweerde de Palestijnen wilde helpen. Door Joden te vermoorden natuurlijk. Hoe anders? De Jodenhatende 'komiek' Dieudonnée vond het in ieder geval prachtig.

Coulibaly filmde de hele aanval met een camera op zijn borst, schrijft het Franse blad L'Express. Het filmpje van 7 minuten wilde hij meteen online zetten vanuit de supermarkt die hij gijzelde:

Op de beelden zijn drie van de vier moorden die Coulibaly met zijn kalasjnikov pleegde, duidelijk te onderscheiden. De terrorist had volgens de bron de bedoeling om de beelden te verspreiden, omdat hij zijn laptop bij zich had. Door technische problemen slaagde hij daar echter niet in.

De ISIS-fan wilde niets liever dan zijn terreurpropaganda verspreiden, zodat de hele wereld zou kunnen zien wat hij had aangericht in de supermarkt. Coulibaly was op een zelfmoordmissie. Geen haar op zijn hoofd die eraan dacht te ontsnappen uit de supermarkt, anders had hij de beelden niet gemaakt en had hij niet gericht geschoten op de agenten die de supermarkt kwamen bevrijden.

Laat dit een wake-up-call zijn voor iedereen die nog steeds ontkent dat we niet in oorlog zijn met de radicale islam (omdat de aanslagen van de laatste tijd allemaal niets met de islam te maken hebben). We kunnen het wel niet willen, maar we hebben niet zoveel te willen. De radicale islam heeft óns allang de oorlog verklaard.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties