Arme Akwasi voelt zich onveilig in zijn nieuwe huis van vijf ton, want glazenwasser maakte foto's en deelde ze op social media

Arme Akwasi voelt zich onveilig in zijn nieuwe huis van vijf ton, want glazenwasser maakte foto's en deelde ze op social media

PVV-voorman Geert Wilders valt uit tegen Mark Rutte. Bron: Screenshot AVROTROS / NPO.

De Zwarte Pieten-doodtrapper in spe heeft zich kennelijk nog nooit zo onveilig gevoeld. Een glazenwasser die zomaar foto's maakt van zijn nieuwe huis en die in een besloten Facebookgroep deelt? Echt errug!

"Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland. Jullie zouden medelijden moeten hebben met hem. Maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren", luidde de tekst van de man in het bericht met foto’s van het huis van de racisme-schreeuwer. De man werd direct uit de Facebookgroep 'Glazenwassers United' geschopt en 'kan rekenen op consequenties'.

Akwasi had het trouwens ook zonder publiciteit op kunnen lossen met de man, maar koos om één of andere, volstrekt onduidelijke reden, voor de publiciteit en de slachtofferrol.

"Dit mag niet en dit hoort niet", reageert Akwasi. "Mijn rechten zijn fundamenteel geschonden. Nogmaals: dit mag niet! Dit hoort niet!! Ik zou me veilig moeten voelen in mijn eigen huis, maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt... DIT IS TOCH NIET NORMAAL?"

Nee klopt, zeikstraal, en deze tekst ook niet:

Ik heb blacka’s die niet kunnen wachten om je te klappen

Ik heb mocro’s die rwina zetten net Badr

Ik heb maluku’s die je trein kapen, niet takken

Ik heb blacka’s die m’n back hebben, ‘t is krachtig

En ik ken blacka’s die studeren om je straks te pakken.

‘’Dus ben ik klaar of ben ik klaar?

Bel je backup, want me backup staat klaar

De balkan, strapped up, staat klaar

Ik heb wat Turken, en die staan allang klaar

Black lives matter

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties