Australische ISIS-dokter herbergt een geheim: thuis in Adelaide won hij een award omdat hij met de meeste stagiaires naar bed was geweest

Australische ISIS-dokter herbergt een geheim: thuis in Adelaide won hij een award omdat hij met de meeste stagiaires naar bed was geweest

Een ISIS-dokter verschijnt in een propagandavideo en probeert medisch getrainden naar Syrië te lokken. Maar het zorgt ook dat men thuis een boekje over de man zelf opendoet. ..

Tareq Kamleh is een Australische dokter die zich recentelijk heeft aangesloten bij het verachtelijke ISIS. Aangezien de jongen er gezond uitziet en vloeiend Engels spreekt, was hij natuurlijk meteen geschikt als propagandamateriaal. Zo geschiedde:

[video width="1024" height="576" flv="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/1418450360_4195312676001_4195220988001.mp4.flv"][/video]

.

Bizarre video, natuurlijk. Er wordt net gedaan of het compleet kapotgebombardeerde Raqqa een soort hightech omgeving is waar werkelijk niets te gek is. Een Syrisch Silicon Valley! Verder wordt de indruk gewekt dat ISIS haar best doet om zoveel mogelijk mensen in leven te houden. Wat pure waanzin is: ISIS is niets meer of minder dan een doodscultus.

Maar dat is niet het enige wat er aan de video schort. Dokter Tareq Kamleh doet in dit filmpje namelijk heel erg of hij een trouwe en plichtsbeseffende moslim is, maar is dat allerminst.

Toen hij nog een stagiaire was in het ziekenhuis van Adelaide terwijl hij medicijnen studeerde, won Kamleh namelijk dit:

283C5AEB00000578-3065355-image-m-5_1430579172391Het is de 'gouden speculum'. Een prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de stagiaire die met de meeste andere werknemers van het ziekenhuis naar bed geweest is. En in 2011 werd deze gewonnen door.. yep... ISIS-dokter Kamleh. Mijnheer de zogenaamde devote moslim.

In Australië zijn ze niet echt blij met de publiciteit rondom de award:

The speculum award, which plays on the medical device's role of opening body cavities, has been slammed by South Australia’s Health Minister Jack Snelling as unprofessional.

'I would have thought in 2015 that these sorts of awards would be behind us,' he told The Herald Sun.

Mr Snelling said he was urging the AMA (Australian Medical Association) and SASMOA (South Australian Salaried Medical Officers Association) to condemn the award and end the inappropriate behaviour.

A former colleague of Kamleh confirmed that the paediatric doctor 'won this stupid award at Royal Adelaide, where they voted him the intern who had slept with the most girls'.

Oud-collega's beschrijven Kamleh als een man die zelfs afkickende drugsverslaafden het hof maakte onder werktijd.

Ik kan wel wat voorstellen bij dit afgrijzen over het onprofessionele gedrag, maar de seksuele escapades van lijken me nu even niet het allerbelangrijkste van de wereld. Want laten we de zaken wel in perspectief blijven zien. Hoewel deze award natuurlijk bizar is, en bovendien slecht voor het aanzien van de medische wetenschap - zeker in Australië, is het uitdelen van een seks-award nog niet half zo verachtelijk als je aansluiten bij de terroristen van ISIS. Om dan vervolgens voor de camera hun daden te prijzen en kwetsbare jongeren uit te nodigen om zich ook aan te sluiten bij het dicatoriale en vrijheidsbenemende regime.

Zeker als je daarbij zo hypocriet bent als Kamleh.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ISIS ziekenhuis dokter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer