Baby Xess Xava verovert het internet

Baby Xess Xava verovert het internet

Moeder Yolanthe heeft voor het eerst een filmpje gedeeld van haar spruit Xess Xava, die zij enkele weken geleden kreeg met haar man Wesley Sneijder.

Is het geen poepie? Nederland kan maar geen genoeg krijgen van de pasgeboren Xess Xava, de uiterst schattige baby van de beeldschone Yolanthe. Eerdere foto's van het jonge gezinnetje werden werkelijk als niezende panda's en epische goffers gedeeld online. Iedereen vond ze fantastisch!

Zo ook het filmpje dat moeder Yolanthe gisteren maakte van haar blije zoontje. Voor het eerst hebben we niet alleen foto's, maar ook beeld. En het is om op te eten:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/xessxava.mp4"][/video]

Al veertigduizend bewonderaars vonden dit te schattig voor woorden, en drukten al op 'like'. En geef toe, jij vindt dit toch ook enorm lief? En je kan heel duidelijk zien dat Xess Xava enorm op z'n vader lijkt. En nee, grapjassen, dan heb ik het niet over z'n lengte...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Yolanthe Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties