Bam! Wilders wil oud-VVD'er Taverne onder ede verhoren over VVD-standpunt over zijn vervolging

Bam! Wilders wil oud-VVD'er Taverne onder ede verhoren over VVD-standpunt over zijn vervolging

Ybeltje Berckmoes' onthullingen hebben meteen effect.

Als Halbe Zijlstra dacht dat het boek van oud-VVD Kamerlid Ybeltje Berckmoes geen enkel effect zou sorteren heb ik slecht nieuws voor hem: niet alleen begrijpt iedereen nu dat het een grote boevenbende is bij de VVD, maar daar komt nog eens bij dat Ybeltje's onthullingen ook van invloed kunnen zijn op de rechtszaak tegen Geert Wilders.

Dat hoger beroep dient eind oktober. En raad eens wie Wilders' advocaat, Knoops, wil optrommelen? Juist: oud-Kamerlid Joost Taverne. De man die tijdens het Tweede Kamerdebat over de vrijheid van meningsuiting vorig jaar duidelijk wilde maken dat de VVD het niet eens was met de uitspraak van de rechter in eerste aanleg, maar die teruggefloten werd door Zijlstra omdat die bang was 'Wilders in de kaart te spelen.'

Zo heeft het nieuwe boek van Berckmoes dus al meteen effect. Zal Halbe er ondertussen al spijt van hebben dat hij reageerde met "Van wie?" toen hij gevraagd werd wat hij van dat boek vond?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties