Basisschool juf leert kinderen 'Boe!' te roepen als ze Baudet zien! En tróts dat ze is!

Basisschool juf leert kinderen 'Boe!' te roepen als ze Baudet zien! En tróts dat ze is!

Elekes Andor / Wikimedia Commons

Ingrid Braskamp toont zich als een ware verantwoordelijke basisschool juf met voorbeeldfunctie! Ze gaf op Instagram aan dat ze haar klas heeft geleerd dat ze 'boe' mogen roepen als ze Thierry Baudet zien!

baudet

Ze plaatste dit in reactie op een artikel van Vogue, die tussen het brabbelen over beauty, fashion, celebrities en cultuur, tijd maakten om al Thierry's uitspraken te analyseren. Het artikel zelf is exact wat je er van verwacht: inhoudsloos gezever over wat Baudet heeft gezegd en hoe zij denken wat hij er écht mee bedoelde. Dat is in z'n geheel vermalen met linkse tranen tot een ware deugcocktail die de hele ontploffing van tolerant Nederland op internet na de verkiezingen perfect samenvat.

En natuurlijk, zoals we van dit deel van de bevolking gewend zijn, is enige zelfreflectie totaal niet van toepassing geweest. Zo ook Ingrid Braskamp, die doodleuk verkondigt dat ze haar eigen politieke opvattingen in de hersenen van haar jonge klas in probeert te prenten, met niets meer dan de instructie: 'Baudet slecht, roep 'boe'.'

Kennelijk was er geen moment van twijfel of dit wel handig was om te doen, of dit misschien gevolgen zou kunnen hebben, dat er misschien wel FVD-stemmende ouders van kinderen in haar klas zitten. Nee hoor, gesteund door een gevoel van morele verhevenheid en het idee van een gelijkgestemde sociale omgeving kwakt ze haar drek zo op Instagram voor wat goedkope likes en reacties. Gefeliciteerd Ingrid, wat een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en wat een heldhaftige verzetsdaad. Daar kijken die kinderen over een paar jaar vast blij op terug.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties