Baudet: "Onze politici hebben slappe knieën!"

Geen categoriejun 17 2019, 14:00
Het zijn zwakke huilebalken. Behalve als ze ons kunnen opzadelen met een belastingverhoging.
Eerder vandaag berichtten wij dat Nederland werkelijk Gekke Henkie is. In vijf jaar tijd is het terugsturen van nepasielzoekers namelijk maar liefst 10.000 keer mislukt. Waarom? Nou, omdat die illegalen zélf én het land van herkomst niet meewerken. Onze regering geeft de moed dan meteen op.
FVD-fractieleider Thierry Baudet is klaar met die laffe, zwakke houding van de regering.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1140505658464321536
"Komt omdat onze politici slappe knieën hebben en niet met de vuist op tafel durven slaan," schrijft hij op Twitter. "Laten zich piepelen door onwillende illegalen en foute regimes. #FVD zou dat heel anders aanpakken, terugkeerbeleid zo geregeld."
Klopt helemaal. Onze politici, onze zogenaamde leiders (ahem, kuch), hebben inderdaad slappe knieën.
Of is dat toch niet helemaal het geval? Want we zien dat diezelfde politici opeens wél heel hard kunnen optreden als ze een belastingverhoging willen invoeren. Dan kunnen mensen met enorme jankverhalen aankomen, maar dat maakt ze allemaal niets uit. "Ja, ja, dat is heel erg" zeggen ze, waarna ze gewoon doorgaan waar ze mee bezig waren. Dát soort dingen laten ze totaal koud.
Maar als een derdewereldland over hun eigen nepasielzoekers zegt "nee, we willen ze niet terug", dan geeft onze regering direct de moed op?
Hou toch op. Ze willen er niets aan doen. Dát is het probleem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten