BLM-idioterie teistert VS: neo-marxisten eisen dat je hen groet met een opgestoken vuist

BLM-idioterie teistert VS: neo-marxisten eisen dat je hen groet met een opgestoken vuist

Black Lives Matter demonstranten Bron: Shutterstock: Door Svineyard

De 'gezellige' solidariteits-rebellen van Black Lives Matter zijn weer eens op een destructieve tour door de Verenigde Staten. Overwegend blanke sneeuwvlokjes eisen van andere blanke mensen dat zij solidair zijn met de neomarxistische onzin van BLM. Buig je niet voor hun wensen, dan kan je de volle laag krijgen. Wat gisteren tal van mensen overkwam.

We moeten collectief onze 'schuld' bekennen, we moeten een knieval maken, we moeten zo veel van deze zwaar intolerante neomarxisten. Geef je geen gehoor aan hun solidariteitsoproep, poeh, jongen, dan krijg je de volle laag.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Er verschijnen tal van dit soort video's op het internet. Gisteren hadden de zelfbenoemde anti-racisten het zich voorgenomen om andere blanken te bekeren tot hun gedachten-nonsens.

Intimidatie, dat is wat dit soort acties zijn. Onschuldige mensen, die simpelweg wat zitten te eten of drinken bij een restaurant lastigvallen met jouw politieke mening - een mening die de gros van de mensen geen moer interesseert.

Als je dit soort beelden ziet, dan snap je dat we onmiddellijk moeten stoppen met de bezuinigingen bij de GGZ om dit soort taferelen in Nederland te voorkomen. Deze mensen komen over alsof ze geestesziek zijn, want mensen met gezond verstand gaan niet zo blèren in andermans gezicht.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties