Boem, die zit! De 10 meest hilarische reacties van sterren op de verkiezingsnederlaag van Hillary Clinton

Geen categoriedec 26 2016, 19:00
Weinig mensen zagen de overwinning van Donald Trump aankomen. Daarmee doel ik ook op Team Trump zelf. Ook zij gingen er, aldus alle berichten in de media, eigenlijk vanuit dat het niet zou lukken. Misschien dat een paar betrokkenen hoop hadden, maar het gros van de staffers dachten dat het een nederlaag zou worden... waarna Trump waarschijnlijk zijn eigen tv-zender zou beginnen, al dan niet in samenwerking met de Amerikaanse website Breitbart.com.
Op verkiezingsavond bleek de vork heel anders in de steel te zitten. Trump had niet verloren, maar gewonnen. Alle peilingbureau's zaten ernaast: The Donald was die dag onverslaanbaar. Voor deel had hij dat natuurlijk aan zichzelf en zijn team te danken, maar we mogen de impact van de arrogantie van Hillary Clinton en haar bondgenoten ook niet onderschatten. Omdat ze zo zeker van haar zaak was voerde ze namelijk geen campagne in bepaalde staten; staten die ze op verkiezingsdag nipt verloor. Had ze dat wel gedaan, dan was de uitslag vrijwel zeker anders geweest.
Vervelend voor Clinton natuurlijk, maar gelukkig is er reden voor ons om flink te lachen; alleen al om de reacties van Amerikaanse 'sterren' die hun ogen niet konden geloven toen de uitslag bekend werd. Daarom zijn hier de top 10 meest hilarische reacties van sterren op de nederlaag van 'Hillary.'
Geniet!
[caption id="attachment_154837" align="aligncenter" width="2044"]Will Folsom (bron: Flickr) Will Folsom (bron: Flickr)[/caption]
10. Lady Gaga wordt streng gelovig.
Laat in de avond Amerikaanse tijd twitterde Lady Gaga, die toch bepaald niet bekendstaat als een strenggelovig christen het volgende:
Het doet me denken aan de reacties van mensen in het vliegtuig als er turbulentie is. De meest gepassioneerde atheïst zegt opeens toch maar een schietgebedje. Je weet het immers maar nooit!
[caption id="attachment_154839" align="aligncenter" width="2022"]oouinouin (bron: Flickr) oouinouin (bron: Flickr)[/caption]
9. Katy Perry wist het zeker: de Hillary-revolutie kwam eraan! Helaas voor de zangeres bleek de 'revolutie' waar ze het over had een beetje anders in elkaar te zitten:
Hillary -- voor wie Katy hard campagne voerde -- ging namelijk genadeloos onderuit.
[caption id="attachment_154840" align="aligncenter" width="2884"]Melissa Rose (bron: Wikimedia Commons) Melissa Rose (bron: Wikimedia Commons)[/caption]
8. Kindsterretje Arianna Grande kon het niet drooghouden. En nee, dat was niet uit vreugde.
Arianna Grande is knetterlinks. En rijk. Op de één of andere manier gaan die twee zaken steeds vaker samen, zeker in Hollywood, waar het ongeveer als een doodzonde wordt beschouwd als je er ook maar enigszins rechtse denkbeelden op nahoudt.
Zangeres Arianna Grande is daarop geen uitzondering. Ook zij zette zich vol in voor Hillary Clinton. Toen de resultaten van de verkiezingen bekend waren uitte ze haar emoties in vier simpele woordjes:
Och, germ!
[caption id="attachment_154841" align="aligncenter" width="2010"]David Shankbone (bron: Flickr) David Shankbone (bron: Flickr)[/caption]
7. Michael Moore trok de fascismekaart maar weer. Volgens documentairemaker en professionele papzak (ik mag het zeggen: ook ik weeg een kilotje of wat te veel) Michael Moore kon het niet verkroppen dat Trump won. Om duidelijk te maken waarom beschuldigde hij de miljardair er maar weer eens van stiekem een fascist te zijn:
Het meest opmerkelijke aan die tweet is, natuurlijk, dat mensen als Moore nog steeds denken dat deze strategie werkt. Nee Michael, dat doet het niet. Hoe harder jullie van links roepen dat alle rechtse mensen fascisten zij, hoe minder dat met ons doet.
[caption id="attachment_154842" align="aligncenter" width="1546"]David Shankbone (bron: Flickr) David Shankbone (bron: Flickr)[/caption]
6. Comedienne en actrice Sarah Silverman verklaart haar onafhankelijkheid van Amerika.
Mevrouw de stand-up comedienne en actrice had het na de uitslag zo gehad met haar eigen land dat ze zinspeelde op een persoonlijke onafhankelijkheidsverklaring. Ja, ja, Silverman wilde maar wat graag een Brexitje doen:
Jammer genoeg voor onze Amerikaanse vrienden hield ze zich daar niet aan. Ze woont namelijk nog steeds in The States.
[caption id="attachment_154843" align="aligncenter" width="1542"]Luigi Novi / Wikimedia Commons Luigi Novi / Wikimedia Commons[/caption]
5. Actrice Alyssa Milano weet het zeker: Amerikanen zijn gewoon knetter-sexistisch! Je zou erom lachen als het niet zo ongelooflijk triest was. Volgens actrice Alyssa Milano won Trump namelijk alleen maar omdat Amerikanen ongelooflijk racistisch zijn:
Beste Alyssa, heb je er weleens over nagedacht dat het ook het één en ander te maken zou kunnen hebben met Hillary's ongelooflijke corruptie en leugenachtigheid? Het zal je wellicht verbazen, maar Amerikanen hebben over het algemeen niets met dat soort politici, of ze nou vrouw of man zijn.
[caption id="attachment_154844" align="aligncenter" width="1518"]iDominick / Wikimedia Commons iDominick / Wikimedia Commons[/caption]
4. Actrice en zangeres Ariel Winter: "Amerika, je hebt gefaald."
Ook actrice en zangeres Ariel Winter (wie, hoor ik u vragen? Nou, zij) was flabbergasted dat Trump gewonnen had. In shock. Ze kon het niet geloven. Bizar!
Sterker nog, wat haar betreft betekende Trumps overwinning dat Amerika gefaald had. Voor de goede orde voegde ze daar maar even een "fuck" aan toe. Want, jeweettochzelluf: een ster die niet vloekt en tiert is geen sterk.
[caption id="attachment_154845" align="aligncenter" width="1270"]Screenshot Captain America: Civil War Screenshot Captain America: Civil War[/caption]
3. Captain America wordt Captain Unamerican. Ongelooflijk jammer natuurlijk: ik ben namelijk een groot fan van Marvel én van Captain Amerika -- zowel de strips als de films. Helaas is de acteur die Captain America speelt, Chris Evans, een echte linkse Gutmensch. Kijk maar hoe hij reageerde toen hij hoorde dat Trump gewonnen had:
Let wel, Hillary Clinton ondermijnde samen met de partijtop van de Democraten bewust de campagne van Senator Bernie Sanders die de strijd met haar aanging om de nominatie van hun partij. Maar dat was in de ogen van Evans helemaal geen bullying! Welnee! Clinton is immers een Democrate. En die kunnen niets verkeerd doen.
Toch, Captain America?
[caption id="attachment_154846" align="aligncenter" width="2016"]Joella Marano / Flickr Joella Marano / Flickr[/caption]
2. Ook Melissa -- the teenage witch -- Joan Hart had het errug zwaar.
Heel veel meisjes en jongens (die nu overigens volwassen zijn) genoten in het verleden van Melissa Joan Harts rol in Sabrina, The Teenage Witch. Helaas is de lieve Melissa uitgegroeid tot een linkse betweter die alles wat rechts is haat.
En dan bedoel ik ook echt haat. Zo erg zelfs, dat ze er misselijk van werd toen Trump won:
We hopen voor haar dat ze een teiltje naast d'r bed had staan.
[caption id="attachment_154847" align="aligncenter" width="2882"]jonnessa / Flickr jonnessa / Flickr[/caption]
1. En de grote winnaar: Cher, de boze stiefoma. Dé boze stiefoma van de Amerikaanse entertainmentwereld, Cher, had ook geen goed woord over voor Trumps overwinning. Toen ze zag dat haar favoriet Hillary verloren had twitterde ze woedend:
En daarmee komt Cher op de welverdiende eerste plaats van de 10 meest hilarische reacties van Amerikaanse sterren op de verkiezingsnederlaag van Hillary Clinton. Goed gedaan Cher! Zo heb je toch weer een nummer 1 hit na al die jaren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten