D66-gemeenteraadslid Amsterdam: "Er staan maar 3 witte heteromannen in de top 15 op de kieslijst. En da's ook genoeg"

Geen categorienov 26 2017, 20:00
Dit moet je eens zeggen over zwarten, vrouwen, of andersoortige minderheden.
Kijk, het Amsterdamse gemeenteraadslid Jan-Bert Vroege laat iedereen even zien waarom het normale gedeelte van Nederland -- dus zeg maar: alles buiten de Randstad -- zo'n enorme hekel heeft aan Amsterdam. De D66'er maakte gisteren namelijk bekend dat de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 klaar was. En, schrijft hij heel blij, er staan "maar 3 witte heteromannen in [de] top 15." Voor de goede orde voegt hij daar aan toe: "En da's ook genoeg."
Nee, dat is géén grap:
https://twitter.com/jan_bert/status/934366434037260293
D66'ers zijn niet alleen overdreven politiekcorrect, deze mensen hebben ook nog eens werkelijk een hartgrondige hekel aan de gemiddelde blanke man (want die is hetero). Ze spúgen echt op Jan met de Pet. Niet alleen omdat Jan niet eurofiel genoeg is, maar ook omdat hij... Jan is. Blank. Valt op vrouwen. Dat is twee keer hart-stik-ke fout, aldus de nationale identiteitsontkenners onder leiding van Alexander Pechtold.
Geen wonder dus dat juist Forum voor Democratie iets voor elkaar wil krijgen in Amsterdam. Helaas deel ik Annabel Nanninga's optimisme absoluut niet. Volgens mij is het al lang te laat voor de hoofdstad. Die is reddeloos verloren. Het beste waar we op kunnen hopen is dat de rest van Nederland niet zo wordt als Amsterdam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten