DDS-actie! Win gratis en voor niets een gesigneerd exemplaar van Voorwaardelijke Liefde van Thierry Baudet!

Geen categoriemrt 29 2017, 12:00
UPDATE VRIJDAG 31 MAART: alle winnaars zijn bekend. Ze hebben allemaal een email gehad. De uitgever zorgt er nu voor dat ze hun gesigneerde exemplaar van Voorwaardelijke Liefde binnenkort ontvangen. En voor de mensen die niet gewonnen hebben heb ik ook goed nieuws: Thierry geeft DDS kortingsbonnen. Al onze lezers die Voorwaardelijke Liefde willen kopen krijgen dus een mooie korting op het boek. Daar later meer over!
We hebben niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, niet 5... maar 25 50 gesigneerde exemplaren van Voorwaardelijke Liefde klaarliggen voor onze lezers. Wie wil?
De kogel is door de kerk: de tweede druk van Voorwaardelijke Liefde is een feit. En lezers van DDS kunnen gratis en voor niets een gesigneerd exemplaar winnen. Mooier dan dit wordt het niet: het enige wat je ervoor hoeft te doen is een email te sturen naar r[email protected]. Onderwerp van je email: "Voorwaardelijke Liefde." In de email zelf graag je bezorgadres noteren en een uitleg van één zin over waarom jij dit boek graag wilt hebben.
Twitter of Facebook even over Voorwaardelijke Liefde (het boek en onze actie). Dat is dan weer ons cadeau aan Thierry omdat hij zo ontzettend vrijgevig is! Na publicatie van dit artikel liet hij ons namelijk weten dat hij, vanwege de vele reacties, niet 25 (zoals oorspronkelijk) maar 50 gesigneerde exemplaren ter beschikking stelt van onze lezers. Emailen dus, en even Twitteren en Facebooken!
Voorwaardelijke Liefde is één van de meest besproken Nederlandse romans van de afgelopen tien jaar. Van linksradicale meisjes die het boek verketteren tot experts die begrijpen dat het een meesterwerk is, iedereen heeft het over dit boek. Zie bijvoorbeeld wat Ronald Giphart over dit boek van Baudet zegt:

"Voorwaardelijke liefde doet wat goede boeken horen te doen: vermaken, ontregelen en tot nadenken stemmen. We gaan nog veel van deze schrijver horen."

Of Herman Brusselmans:

"Voorwaardelijke liefde is een boek dat uitblinken in de romankunst niet schuwt. De roman grossiert in zinnen en zienswijzen die het geheugen zullen teisteren."

En dan is Lisette Thooft er ook nog:

"Bloedspannend, woedend, gedurfd en controversieel. Voorwaardelijke liefde lezen is een fysieke ervaring. Heel bijzonder, echt heel goed."

En dan de haters:
https://twitter.com/MarionAltena/status/844473922510827520
https://twitter.com/marczelfhier/status/843381692467466241
https://twitter.com/annefleurdd/status/842280489587208193
Haters gonna hate, maar goed nieuws voor alle normale mensen die begrijpen dat een roman een werk van fictie is: DDS heeft namelijk 25 50 gesigneerde exemplaren klaarliggen om weg te geven aan onze trouwe lezers. Het enige wat je hoeft te doen om een exemplaar te winnen is een email te sturen naar [email protected] met als onderwerp "Voorwaardelijke Liefde." Denk er even om dat je je bezorgadres erbij vermeldt en een uitleg geeft van één zin over waarom juist jij dit boek wilt ontvangen. Op geheel subjectieve (jawel) wijze kiezen wij vervolgens de 25 50 gelukkige winnaars. Ben jij er daar één van, dan krijg je bericht van ons en kun je rustig wachten tot je jouw exemplaar ontvangt.
Succes ermee en dank aan Thierry Baudet dat hij deze actie graag heeft willen doen met uw favoriete website!
Voor mensen die liever gebruik maken van Facebook: je kunt onze Facebook-pagina ook een privébericht sturen met de informatie (dus bezorgadres + reden van 1 zin waarom je het boek graag wilt hebben). Dus: even Twitteren of Facebooken en emailen, en voor je het weet heb jij een gesigneerd exemplaar in huis!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten