De Formule 1 live beleven met Sportstadion

Geen categorieaug 18 2015, 11:34
De strijd om het wereldkampioenschap in de Formule 1 is nu halverwege. Na een stop van vier weken zullen de coureurs op 23 augustus tijdens de grote prijs van België op het legendarische circuit van Spa Francorchamp weer in actie komen.
Het begin van de laatste 12 wedstrijden van het seizoen 2015. Zal Lewis Hamilton erin slagen om zijn wereldtitel te prolongeren of wordt het toch zijn Mercedes teamgenoot Nico Rosberg die er met de buit vandoor gaat. Of tovert Sebastiaan Vettel nog wat extra PK's uit zijn Ferrari. En wat te denken van onze eigen Max Verstappen in zijn Torro Rosso. Met 17 jaar de jongste deelnemer aller tijden, die een zeer goed en opvallend debuut maakt, en met zekere regelmaat WK punten weet te scoren.
Iedere liefhebber van de Formule 1 moet toch zeker eens in zijn leven een Grand Prix live bijwonen. Wie weet is dat wel de opmaat tot het vaker bezoeken van diverse wedstrijden en banen. Voor dit alles kan je heel gemakkelijk Formule 1 tickets 2015 bestellen via Sportstadion. Ze zijn dé online aanbieders van tickets, zowel in Europa als voor wedstrijden in de rest van de wereld. Ze bieden als officieel verkooppunt van alle Formule 1-races gegarandeerd de beste formule 1 tickets voor alle beschikbare plaatsen. Een betrouwbaar bedrijf met jarenlang ervaring in het verzorgen van internationale sportreizen.
Sportstadion heeft vele voordelen. Zowel voor als na het evenement zijn ze voor jou beschikbaar. Persoonlijk contact kan telefonisch maar ook via de chat of Twitter plaatsvinden. Boek je voor meerdere personen dan garanderen ze zitplaatsen naast elkaar. Groepsreizen met vrienden, collega's of zakenpartners? Op basis van de eigen wensen wordt er gezamenlijk naar de mogelijkheden gekeken. De wedstrijd combineren met een stedentrip? Sportstadion maakt het mogelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten