De gruwel: Rotterdam wordt binnenkort misschien bestuurd door links-islamitisch blok met jodenhatend NIDA

Geen categoriefeb 14 2018, 17:00
Kiezers van GroenLinks, de SP en PvdA zullen zichzelf tot 21 maart écht even achter het linkeroor moeten krabben voordat ze hun stem weer op één van die partijen uitbrengen.
Het is vandaag officieel gemaakt: GroenLinks, de SP, PvdA en NIDA hebben woensdag hun 'linkse blok' gepresenteerd waarmee zij de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam van 21 maart in willen gaan. Als zij met zijn vieren genoeg zetels halen om een coalitie te vormen in de Rotterdamse raad, dan zullen ze dat doen, is de belofte die ze elkaar vandaag plechtig deden. Het doel? Om een nieuwe coalitie onder leiding van Leefbaar Rotterdam - een rechtse, en dus héél enge partij - te voorkomen. Of dat lukt wordt nog spannend, want zoals het gruwelblok zelf al aangeeft: "Het verschil met de linkse samenwerking in Amsterdam en Den Haag is dat het stadsbestuur in het gepolariseerde Rotterdam écht links- of rechtsom kan". Eén zetel kan het verschil maken.
En om genoeg van die felbegeerde zetels in de wacht te kunnen slepen, is links Rotterdam kennelijk bereid om hun ziel te verkopen als de islamistische, antisemitische duivel die NIDA heet. De lokale partij is de enige die zich openlijk 'islamitisch' noemt, en is daarmee in feite een radicalere - maar tenminste eerlijkere - lokale versie van DENK. Het is een partij die je zeker niet in het stadsbestuur van de tweede stad van Nederland terug wilt zien, om genoeg redenen: zo is dit de partij die een lastercampagne tegen een busbedrijf begon puur omdat het uit Israël komt, voorstander is van een politie met hoofddoek en doodleuk congressen van terreurorganisatie Hamas bijwoont. Echt een fijne, gematigde kliek die een enorme toevoeging zou zijn aan onze mooie havenstad, dus.
En dat allemaal om Leefbaar Rotterdam, dat nu met afstand de grootste partij is (14 van de 45 zetels), buiten de deur te houden. Die partij waagt het namelijk om kritisch te zijn over zaken als migratie, en dat mag niet van de linkse kerk, en al helemaal niet van de Rotterdamse shariapartij. 'De vijand van mijn vijand is mijn vriend', moet het viertal daarom gedacht hebben.
En over gedachten gesproken: kiezers van die linkse partijen doen er goed aan om hun keuze nog eens even goed te overwegen op 21 maart. Een stem op de SP, GroenLinks of PvdA in Rotterdam betekent nu immers officieel een stem op NIDA. Opeens overstappen naar Leefbaar hoeft ook weer niet, maar een stem op een iets gematigdere linkse partij zou misschien - ik noem maar wat hoor - geen al te slecht idee zijn...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten