De zorgwekkende foto van Donald Trump met zijn dochter die viraal is gegaan

De zorgwekkende foto van Donald Trump met zijn dochter die viraal is gegaan

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ligt al langer onder vuur, onder meer omdat hij, in de ogen van zijn tegenstanders, buitengewoon kwalijke dingen zegt over immigranten. Ook wordt hij bekritiseerd omdat hij totaal geen normen en waarden heeft, en zich alleen maar druk maakt om één ding: zichzelf.

De ego van de man is groter dan die van welk ander levend mens dan ook. Als hij op tv komt praat hij continu over zichzelf, zijn prestaties, en hoe geweldig populair hij is. Steeds weer praat hij over voor hem positieve peilingen. Als iemand hem bekritiseert wordt hij helemaal gek en haalt hij fel uit.

Kom niet aan het ego van The Donald.

Maar er is een andere reden dat Trump bekritiseerd wordt: zijn houding ten opzichte van zijn dochter, Ivanka.

Veel mensen vinden namelijk dat de relatie tussen de twee bijzonder zorgwekkend is. Zo vertelt hij te pas en te onpas dat zijn dochter een "schitterend figuur" heeft en dat hij zeker het bed met haar zou delen "als ik haar vader niet was." Nou is het nog wel te verkroppen als je dat soort opmerkingen maakt over de volwassen dochter van een vriend van je -- hoewel het dan ook creepy is -- maar als het om je eigen dochter gaat is het gewoonweg beangstigend.

En dat is dan ook waarom de foto hieronder viraal is gegaan op Twitter. Op de foto zie je Ivanka op Donalds schoot zitten. Hij draagt een driedelig pak, terwijl zij een minirokje draagt. Daarnaast kijkt ze bijna verliefd naar hem, streelt ze zijn wang, en zitten ze naast een standbeeld van twee papegaaien die de liefde bedrijven.

In Nederland kunnen we ons over het algemeen niet zo druk maken om morele zaken waar ze in Amerika over klagen, maar ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat dit gewoon ziekelijk is.

De enige vraag is nu of The Donald het echt meent of dat hij dit soort dingen doet om zijn bad boy billionaire imago in stand te houden. Hoe dan ook vind ik het sowieso creepy.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties