Den Haag word wakker! Buschauffeurs klagen massaal over zich misdragende asielzoekers

Geen categoriedec 05 2016, 14:00
Wat zijn deze kansenpareltjes toch een geweldige 'verrijking' voor de Nederlandse samenleving zeg! We kunnen immers best wat meer problemen gebruiken, toch?
Buschauffeurs van QBuzz in Drenthe hebben het helemaal gehad met de asielzoekers die in de regio worden opgevangen. De reden? De 'vluchtelingen' zorgen voor enorm veel problemen in het Openbaar Vervoer. Ze kunnen zich namelijk absoluut niet gedragen.
Het zal niemand verbazen, maar verreweg de meeste overlast wordt veroorzaakt door 'Noord-Afrikaanse jongeren.' Dat betekent dus hoogstwaarschijnlijk: nepvluchtelingen uit Marokko en Algerije. Zij stappen continu zonder buskaartje in en reageren vervolgens ongelooflijk agressief als iemand ze daarop aanspreekt. Het is zo erg dat de politie af en toe gratis kaartjes weggeeft aan deze 'asielzoekers' om ze rustig te houden.
Er zijn stewards en buschauffeurs die dat belachelijk vinden en de asielzoekers in kwestie een boete geven of ze gewoon uit de bus sodemieteren. Dat lijkt natuurlijk een veel betere strategie. Helaas haalt dat ook helemaal niks uit. Wat boetes betreft: "Die verscheuren ze gelijk." En ze eruit zetten zorgt ervoor dat de kanselpareltjes in kwestie de steward bij de volgende bushalte opwachten om hem daar 'van repliek' te dienen.
Deze mensen komen dus naar Nederland onder het motto dat ze hun leven in eigen land niet zeker zijn. Ja, ja, het is daar zo onveilig dat ze wel naar ons landje toe moeten komen. Vervolgens verwelkomt onze elite hen met open armen en vooral met open beurs. En wat krijgen we daarvoor terug? Dit soort ranzig wangedrag.
De oplossing is natuurlijk simpel: volgende keer moet de politie gebeld worden, en de autoriteiten moeten dit soort vluchtelingentuig vervolgens keihard uitzetten. Je niet aan de wet houden moet automatisch resulteren in 'repatriëring." Dezelfde dag nog.
Dahaag, 'Noord-Afrikaanse' goudzoekers. Ga maar lekker terug naar Marokko en Algerije en probeer je daar maar eens zo te misdragen. Veel plezier de komende twintig jaar in de cel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten