Deze fan wil zo graag een Tour de France-souvenir, dat hij met een prachtige snoekduik de straat over vliegt

Deze fan wil zo graag een Tour de France-souvenir, dat hij met een prachtige snoekduik de straat over vliegt

De toeschouwer wil zó graag een tastbare herinnering aan de Tour de France, dat hij letterlijk bereid is om waarschijnlijk de grootste waaghalsactie van zijn hele leven uit te voeren.

De legendarische Tour de France is een begrip over heel de wereld. Dus als de Tour dan eindelijk een keertje in Nederland is, dan moet je er natuurlijk wel bijzijn om een goed verhaal te hebben, later voor je kleinkinderen. En voor het geval ze je niet geloven: je kan maar beter ook zorgen dat je een tastbare herinnering aan die dag houdt, om te kunnen overleggen als bewijs aan je nageslacht.

Dus toen deze man stond opgesteld langs het parcours terwijl het peloton door Rotterdam reed, was hij paraat. En ineens: ja hoor. Een renner neemt een slok water uit een bidon en gooit de plastic fles het fietspad op. De dolgelukkige man twijfelt geen seconde en weet wat hij moet doen om de drinkbeker te bemachtigen. Hij zet het op een hollen richting de weg, waant zich op een duikplank in een zwembed en voert dan de allergevaarlijkste move uit waarschijnlijk z'n hele leven uit:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Bijzondere-valpartij-_-Rare-crash-at-Tour-de-France-2015-Stage-2-Rotterdam.mp4"][/video]
.

En dan: hoera! De bidon is stevig in de armen geklemd. Zo, die kan de prijzenkast in!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties