Deze vader heeft een geweldig idee: tand trekken met een eekhoorn!

Deze vader heeft een geweldig idee: tand trekken met een eekhoorn!

Als het moment van de grote tandenplop is aangebroken, hoe reageer je daarop als ouder? Deze vader heeft wel een idee!

Elk kind komt op een gegeven moment op het punt dat het melkgebit gewisseld moet worden, en losse tanden in de mond getrekken dienen te worden. Dat kan je op verschillende manieren oplossen. Je kan er gewoon hard aan trekken met je vingers, maar een touwtje om de tand in kwestie binden en iets met méér kracht dan een mensenarm het werk laten doen is natuurlijk ook een optie.

Traditioneel gezien kan een dichtslaande deur die rol vervullen, maar met een racewagen kom je natuurlijk ook een heel eind. Maar wie liever de h0nneurs laat waarnemen door een dier kan dat natuurlijk ook. Neem nu een voorbeeld aan deze vader, die zijn dochter graag van haar melktandjes afhelpt..

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/13411525_1246680428698856_1815530525_n.mp4"][/video]

Gewoon wat nootjes neerleggen, en wachten maar. En ja hoor.. daar komt de kleine dreumes! En dochterlief is van weer een melktand verlost!

vlcsnap-2016-06-24-12h47m29s184

Op welke innovatieve zou jij altijd nog wel een tand willen trekken?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
tanden vaders eekhoorn Dochters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties