Dit zijn de cijfers: ÉÉN OP DE ZES asielzoekers in Nederland verdacht van misdaden

Geen categoriejun 30 2017, 12:00
Dit zijn ze dan: de keiharde cijfers over de waarheid achter asielzoekers en criminaliteit die al jarenlang in de doofpot gestopt worden.
Lange tijd probeerden politiek én politie samen om te verdoezelen wat nieuwkomers hier allemaal uitvreten. Doordat het op zo'n grote schaal gebeurde hadden we natuurlijk wel zachtgezegd een idee dat het niet altijd van een lijen dakje ging, maar dat het allemaal zó ernstig was had ik ook niet voor mogelijk gehouden. Helaas blijken de uitspraken van rechts over criminele asielzoekers allemaal stuk voor stuk waar te zijn. Geert Wilders, Thierry Baudet, Jan Roos, De Dagelijkse Standaard zelf: stuk voor stuk aangevallen omdat ze haat en onverdraagzaamheid zouden verspreiden. En dan blijkt het opeens allemaal waar te zijn. Oeps!
https://www.instagram.com/p/BV9kvb-BOG2/?taken-by=dedagelijksestandaard
Naar aanleiding van het artikel van De Telegraaf over de echte cijfers betreffende criminele asielzoekers - die zogenaamd 'niet bijgehouden werden' - heeft ook CDA-waakhond Pieter Omtzigt de desbetreffende documenten opgevraagd, die dus tóch bleken te bestaan. Inmiddels kan heel Nederland die documenten hier terugvinden, en daar zit nogal wat pijnlijk materiaal tussen.
De mythe dat asielzoekers hier 'op een enkeling na' naartoe komen omdat ze niet anders kunnen en vervolgens keurige modelburgers worden is namelijk definitief doorgeprikt. Nouja, tenzij je 10.000 kansenparels 'een enkeling' wilt noemen, want zoveel werden er vorig jaar verdacht van het plegen van strafbare feiten. Inderdaad, dingen die je als 'crimineel' zou kunnen omschrijven. Foute boel dus. Al helemaal als je daarbij leest dat er in 2015-2016 (de periode waar de cijfers over gaan) zo'n 60.000 asielzoekers hierheen kwamen. Dat is dus één op de zes die zich hier niet goed lijkt te kunnen gedragen. Laat dat maar eens op je inwerken!
Maar er is meer. Voor de zoveelste keer wordt uit deze papieren duidelijk dat de probleemgevallen vooral uit Marokko en Algerije komen. Problematisch is ook dat de politie hier aangeeft dat ze hier ook vrolijk hun onderlinge conflicten uitvechten:

Ook onderlinge geschillen tussen de mannen met de Marokkaanse herkomst leidt tot vechtpartijen etc. Er zijn tevens signalen dat de onderlinge spanningen tussen de bewoners van de betreffende landen toeneemt n.a.v. diefstallen onderling.

Oftewel, hun 'akkefietjes' hebben ze verlegd naar Nederland, en wij mogen de rotzooi gaan lopen opruimen. Heerlijk hoor! Wat bezielt sommige politici - ik noem een Alexander Pechtold of Jesse Klaver - toch dat ze niet willen inzien dat onbegrensde migratie gewoon voor een wagonlading aan problemen zorgt? Vanzelfsprekend los je dat met de grootste politieke wil van de wereld nog niet in één dag op, maar als zoveel linkse gutmenschen maar in de wegkijkmodus blijven hangen, verandert er nooit wat. Nouja, behalve ons ooit zo mooie land dan natuurlijk, en niet ten goede.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten