Donald Trump steekt de draak met uitdager Elizabeth Warren: 'Pocahontas had indianen kleding moeten dragen!'

Geen categoriejan 14 2019, 10:00
Elizabeth Warren maakte academische carriere door te liegen dat ze een Indianen-achtergrond had.
Elizabeth Warren is al jarenlang één van de grootste favorieten en liefjes van de extreemlinkse vleugel van de Democratische Partij. Veel linksen vonden haar in 2016 dan ook veel beter dan Hillary Clinton en vonden het -- dat zeiden ze zelfs publiekelijk -- erg jammer dat Clinton, niet Warren de Democratische presidentskandidaat was.
Aan het eind van 2018 kondigde Warren aan dat haar linkse vrienden uiteindelijk hun zin toch krijgen. In 2020 wil zij namelijk meedoen aan de presidentsverkiezingen. Mevrouw wil dus de eerste vrouwelijke president van Amerika worden.
Helaas voor haar zijn Republikeinen, en dan zeker Donald Trump, daar wat minder van onder de indruk. Warren wordt tegenwoordig door ons van rechts namelijk eerst en vooral uitgelachen omdat ze tijdens haar academische carriere beweerde dat ze Indianenbloed had. Eén van d'r grootouders of iets dergelijks zou Cherokee (of weet ik wat) geweest zijn.
Het enige probleem? Toen ze uiteindelijk gedwongen werd om een dna-test uit te voeren bleek dat de grootst mogelijke onzin te zijn -- zoals iedereen die haar ook maar een keertje gezien heeft al kon zeggen. Warren is blanker dan Casper het vriendelijke spookje.
Daarnaast heeft Warren nog een grote zwakte: ze komt uit de academische wereld en heeft dus nooit een dag van haar leven normaal gewerkt. Ze begrijpt Jan met de Pet niet eens bijna.
Het ultieme bewijs van die zwakte werd rond nieuwjaarsdag geleverd toen Warren deze onbedoeld hilarische video online zette:
"Een moment, ik pak me even een biertje!" De wijze waarop ze dat zegt -- "I'm going to get me a beer" -- is 'volks,' maar past Warren natuurlijk totaal niet. Daarnaast weet iedereen dat mevrouw wijn drinkt... en dat ze het biertje vrijwel zeker alleen maar aangeschaft heeft voor dit moment.
Met andere woorden: ze komt over als een heel slechte actrice.
Geen wonder dat ze door iedereen wordt uitgelachen... waaronder door de grote man zelf, Donald Trump:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1084644517238714369
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1084647050208333825
Trump pakt Warren op twee vlakken aan. Ten eerste haar bekende verhaal dat ze stiekem een Indiaan is... en daarnaast dat ze haar echtgenoot er op totaal onnatuurlijke wijze bij betrekt door hem te bedanken dat hij "hier" is. Let wel, de video is gewoon thuis opgenomen, en gezien de tijd van het jaar is het nogal wiedes dat hij er is.
Nou ja, we zullen maar zeggen: als dit de sterkste kandidaat blijkt te zijn van de Democraten kan Trump uitkijken naar een mooie tweede termijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten