Drama Nederlands gezin op Duitse snelweg: vader en dochtertje omgekomen, moeder en twee kinderen zwaar gewond

Geen categoriejul 28 2019, 17:00
Een Nederlands gezin heeft een zwaar verkeersongeval meegemaakt in München, Duitsland. De vader en zijn 3-jarige dochter zijn om het leven gekomen. De moeder en twee tienerkinderen zijn ernstig gewond. Dat meldt de Duitse politie.
Vanochtend werd bekend dat een wit minibusje door vooralsnog onduidelijke redenen in een bos naast de snelweg terecht kwam. Ze reden uiteindelijk tegen een boom.
Hulpdiensten schoten snel te hulp maar voor twee leden van het gezin was het dus al te laat. Vader en dochter, die op de achterbank zaten, hebben het niet overleefd. De overlevenden raakten bekneld en moesten per traumahelikopter worden afgevoerd. De politie gaf aan dat ze echt zwaargewond zijn en moeten vechten voor hun leven.
Men heeft nog geen flauw idee van wat de oorzaak heeft kunnen zijn voor dit ongeval. De politie speculeert nog en noemt een mogelijk technisch mankement, een inschattingsfout van de bestuurder of dat de bestuurder wellicht in slaap is gevallen, allemaal als mogelijkheden.
De overlevenden zijn ook nog eens allemaal naar andere ziekenhuizen gebracht. Naast het trauma van het ongeluk en die van het verlies van de man/vader en dochter/zusje, zijn alle drie de overlevenden dus ook nog eens verwikkeld in een strijd om het eigen leven, terwijl ze met onzekerheden zitten over elkaars toestand. Een grotere persoonlijke hel lijkt mij er niet te bestaan. Ronduit verschrikkelijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten