Duizenden meisjes misbruikt omdat laffe mannen hun mond houden

Duizenden meisjes misbruikt omdat laffe mannen hun mond houden

Omdat laffe mannen hun mond houden over massa-immigratie en islamisering, ontstaat de situatie waarin duizenden meisjes jaarlijks het slachtoffer worden van seksueel geweld. Nu dus ook in Nederland! Terres des Hommes-meneer Gideon van Aartsen stelt dat het gaat om georganiseerde misdaad zoals in het Britse Rotherham, waar honderden minderjarige meisjes werden verkracht. Net zoals in het Verenigd Koninkrijk zijn in Nederland 89 procent van de loverboys allochtoon, met daarvan 60 procent met islamitische achtergrond. De gebeurtenissen laten zien wat één van de effecten is van het toelaten van grote groepen vreemdelingen op het territorium van Nederland: ongekend menselijk leed.

Sommige moeten zelfs door 20 (!) mannen per dag laten nemen om hun pooiers voldoende geld op te leveren. Als je bloed hier niet van gaat koken dan weet ik het ook niet meer. Dan ben je gewoon een zwakke zak aardappelen. Dit gebeuren had niet plaatsgevonden zonder de grote instroom van vreemdelingen in dit land! Tijd dus dat de laffe mannen in dit land hun stem laten horen om zichzelf en hun vrouwen te beschermen. Doe dit dus allemaal tijdens het komende kerstdiner. Want wéér een jaar zwijgen omwille van de gezelligheid is geen optie, als dat betekent dat er volgend jaar geen kerstdiner meer is. Dan maar even een boze blik van je zuchtende GroenLinks-neef, die ondertussen helemaal niets voor elkaar krijgt bij de vrouwtjes met z'n geprogrammeerde feministische trekjes.

Naast meiden zitten er ook veel jongens tussen de slachtoffers van de loverboys. Vaak zijn de slachtoffers net 18 jaar oud zodat het aannemelijk lijkt dat deze personen vrijwillig vrijen voor een stuiver. Maar dat is dus bedrog. Volgens van Aartsen gaan de grooming gangs grensoverschrijdend te werk: "De grensoverschrijdende kinderprostitutie is een sterk voorbeeld van georganiseerde misdaad. Pooiers werken samen, wij moeten onze krachten ook bundelen als we de strijd aan willen gaan." Pas echt grensoverschrijdend is echter onze Rijksoverheid en alle laffe mannen die dit laten gebeuren zonder iets te durven zeggen. Waarom zijn deze lieden in ons land? Kan iemand dit verantwoorden?

Het fenomeen doet zich ook voor in Duitsland waar seksueel geweld door het grote aantal vreemdelingen is toegenomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties