EgyptAir stewardess zette jaar geleden gephotoshopte foto online van vliegtuig dat in zee stort

Geen categoriemei 21 2016, 17:00
Dit is wel heel frappant.
Samar Zzz Eldin, één van de stewardessen aan boord van EgyptAir vlucht MS804, zette in september 2014 een bijzonder merkwaardige foto online. Op de foto zie je achter de stewardess een vliegtuig in zee storten. Op de voorgrond zie je hoe de doorweekte stewardess in haar uniform de zee uitloopt. Blijkbaar is zij de enige die er gezond en al uit te voorschijn komt:
Screen Shot 2016-05-21 at 09.02.02
Nou kan het natuurlijk zijn dat dit een morbide grap is -- mijn vrouw is stewardess, ik weet dus dat zij en haar collega's er een nogal merkwaardig gevoel voor humor op nahouden als het over hun werk gaat -- maar het is tegelijkertijd wel degelijk verdacht. Onderzoekers zullen zich nu ongetwijfeld afvragen: was Samar Ezz Eldin lid van een terroristische organisatie? Had ze EgyptAir geïnfiltreerd? We weten dat ze deze foto slechts enkele maanden nadat ze voor EgyptAir begon te vliegen online zette. Dat is op zijn minst verdacht.
Dit is de stewardess in kwestie:
Screen Shot 2016-05-21 at 09.05.51
Nogmaals, het kan een grap zijn, maar het kan ook een teken zijn dat Samar niet is wie ze pretendeerde te zijn. Het is in ieder geval reden, lijkt me, voor de autoriteiten om haar achtergrond eens goed onder de loep te nemen. Je weet nooit wat je kan vinden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten