Einde tijdperk Buma: onder hem werd het CDA steeds linkser, steeds minder christelijk en steeds eurofieler

Geen categoriemei 21 2019, 12:00
Vandaag werd bekend dat het CDA-fractievoorzitterschap van Sybrand Buma stopt. De man gaat de winterjaren van z'n politieke carrière uitzingen als burgemeester van Leeuwarden. Hij laat in Den Haag een onherkenbaar CDA achter. Na zeven jaar Buma is de partij een links, weinig christelijk en enorm eurofiele partij geworden. Samen met de Zwijndrechtse ondernemer Rob van Gemert maakt DDS de balans op.
De rechtse politieke activist Rob van Gemert uit Zwijndrecht heeft zijn nieuwe project klaar. Vlak voor 20 maart jl. maakte hij al de website www.defoutenvanVVDrutte.nl, die een enorme hit werd. Op Facebook werd ons artikel over de aankondiging daarover, maar liefst 5.100 keer geliked. Geen wonder, want het artikel werd vele tienduizenden keren gelezen. Van Gemert heeft nu de informatie op die site bijgewerkt. Maar liefst 50 links met intro werden er toegevoegd, onder een speciale tegel: updates. Het meeste is van de periode januari tot en met half mei van dit jaar. Kan u nagaan wat voor partij de VVD eigenlijk is… Daarbovenop vond hij ook nog enige highlights van vroegere tijden: het is zeer de moeite waard er eens rond te lezen.
Sinds vorige week heeft Van Gemert echter ook het zusje klaar: www.defoutenvanCDAbuma.nl. Ook hier weer hetzelfde recept. Er staan massa’s links en info op, over wat deze partij allemaal fout heeft gedaan. Chronologisch, overzichtelijk. Onderverdeeld in topics. We leren er dat óók het CDA door de jaren heen naar links is opgeschoven en helemaal niet écht meer voor Nederland kiest. Van Gemert vraagt zich af wat er eigenlijk nog christelijk is aan het CDA. Vooral ook als je het Europees beziet. Met de eurofiele Merkel van het Duitse CDU, en met Juncker van het Luxemburgse CSV.
Gevraagd naar zijn motivatie vertelt Van Gemert: "Deze twee Nederlandse partijen, het CDA en de VVD, welke respectievelijk in het midden en rechts horen te zitten van het politieke spectrum, zijn beiden opgeschoven naar links en kiezen in wezen helemaal niet meer voor Nederland. Zij leveren ons uit aan de EU. Omdat megalomane leiders en de altruïstische EP-zetelhouders van het CDA en de ‘we-willen-graag-geld-verdienen’-VVD'ers Europa graag zien als één EU-blok - tussen de VS, Azië, en de BRIC-landen. Daarvoor móéten nationale identiteit en soevereiniteit, en mág menselijkheid, wijken. Alles voor het grotere geheel. Maar er is zóveel mis dankzij onze bestuurders, dat we dringend moeten heroverwegen."
Kijk nou eens naar dat CDA, zoals dat de afgelopen jaren rendeerde onder Sybrand Buma. Ze stemmen gewoon in met de massa-immigratie, die onze samenleving ontwricht. Het kost miljarden aan uitkeringen, huisvesting, mankracht, politie, justitie, en we importeren er enorme problemen mee. Ondertussen ontstaat er een parallelle samenleving, dat al volledig zichtbaar is in onze vier grootste steden. Dit is op zichzelf al alarmerend genoeg, maar nóg erger is het, dat over uiterlijk 20 jaar, óf eerder, de verzorgingsstaat niet meer overeind te houden is. Financieel niet, maar ook organisatorisch niet. Politie, justitie, onderwijs en de hele zorgsector komen handen te kort en zijn logischerwijs gedemotiveerd, mede ook door alle verordeningen. Het is puur zand in de machine.
Maar het CDA van Buma deed niks.. Ze stonden erbij en keken ernaar. Wat hebben boeren, tuinders en vissers nou nog aan het CDA? Ze liggen aan de leiband van de EU-regels. Ook zij raken gedemotiveerd. En dan heb ik het nog niet eens over de aankomende transferunie, waarbij ons geld decennialang naar het zuiden zal stromen. Net zoals onze zuiderburen Vlaanderen al tientallen jaren betalen voor Wallonië.
Onze pensioenen zijn ook helemaal niet veilig meer. Maar alles moet wijken voor ‘’het grotere geheel’’. Rechtvaardigheid is er niet meer bij.
Ik wil een dergelijke slappe houding, en wat ik noem 'flut-beleid', aan de kaak stellen. En vastleggen. Want deze twee sites blijven in de lucht tot en met 2021. Iedereen die er eens rondleest, met al die links naar mainstream media-artikelen, kán toch niet anders concluderen dan dat je deze twee partijen NIET moet kiezen 23 mei? ‘Heel’ rechts is zich al weer lam geschrokken van de speech van Wopke Hoekstra. Ik dacht eerst ook nog een moment ‘’leuke frisse vent’’, maar zijn Humboldt-lezing in Berlijn zette ons weer met beide benen op de grond. Totaal eurofiel, met een EU-leger, meer klimaatmaatregelen, bankenunie, en straf voor de Visegrad-landen.
Van Gemert roept dus alle lezers op de link naar zijn site te mailen en twitteren naar alle regio- en gemeente-afdelingen van deze twee partijen in ons land. ‘’Laat ze voelen dat er een groeiend deel van de bevolking het met hun houding ontzettend oneens is. Probeer CDA- en VVD-leden en -kiezers te overtuigen hiermee. Mensen vragen zich altijd af; ‘’ik ben maar alleen, wat kan ik doen?’’ Nou dit: pak uw telefoon of computer en verspreid het! Want Buma is nu misschien weg, maar de linkse en eurofiele CDA-koers is dat zeker niet.
Voor vandaag en morgen heeft Van Gemert al weer banners geregeld op de diverse sites, waaronder de onze, om bekendheid aan zijn project te geven. Lezen, mensen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten