Video! Israëlische toeristen belaagd door pro-Palestijnse actievoerders op de Dam

Geen categoriemei 21 2019, 9:00
Alhoewel de Dam in Amsterdam het hart van de hoofdstad is, blijkt de plek toch niet de meest geschikte locatie voor iedereen om langs te komen. Israëlische toeristen die ons land bezoeken, moeten zich ernstig afvragen of de Dam nog wel veilig genoeg is voor hen. Dat blijkt uit een nieuwe video die pro-Israëlactivist Michael Jacobs het afgelopen weekend maakte. Geschreeuw, gescheld en kantjeboord antisemitisme - allemaal omdat de toerist in Israël geboren is, en niet in een Arabisch land.
De overheid zegt weliswaar het antisemitisme 'serieus' te willen bestrijden, maar in de praktijk weigert zij antisemieten te identificeren en te vervolgen. Politieagenten op straat verzekerden mij zelfs dat dit niet hun opdracht is - ik heb het op band.
Zo schiet het natuurlijk niet op, en daarom gaat het uitschelden, bedreigen en beledigen van Joden en Israëlische toeristen door antisemieten zoals Simon Vrouwe en diens handlangers in Amsterdam en Rotterdam onverminderd voort. De bijgevoegde video maakte ik afgelopen zondag op de Dam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten