Excuus-jihadi Shabir Burhani is boos op Iran: 'Ze horen bij het Kruisvaarders-Zionisten bondgenootschap!'

Geen categoriefeb 11 2018, 9:00
Fake news imam Shabir Burhani heeft weer eens gesproken. Volgens hem komt er geen oorlog tussen Israël en Iran. Alhoewel hij wel "blij" zou zijn als het gebeurt, beschuldigt hij Iran ervan stiekem een bondgenoot te zijn van de 'Kruisvaarders' (lelijk woord voor christenen) en 'Zionisten' (lelijk woord voor Joden). Alleen "echte moslims" willen Israël verslaan.
shabirtweet
Shabir Burhani - de grofgebekte jihadist die toch liever achter z'n computertje bleef zitten dan afreisde naar Syrië om daar voor zijn 'idealen' te vechten - heeft weer eens van zich laten horen. Nadat Syrië gisteren een Israëlisch gevechtsvliegtuig neerhaalde dat Iraanse doelen nabij Damascus aan het bestoken was, gaf Burhani gisternacht ook zijn eigen visie op het conflict. Volgens Burhani is het allemaal maar nep. Iran is eigenlijk een bondgenoot van Israël en het Westen, en wil de enige joodse staat ter wereld helemaal niet van de aardbodem vegen.
Althans, dat schrijft Shabir de Thuisblijver in een nieuwe tweet:

"Ik zal blij zijn als er oorlog uitbreekt tussen Israël en Iran met hun bondgenoten in het Midden-Oosten, maar het zal niet gebeuren omdat de sjiieten bondgenoten zijn van de Kruisvaarders-Zionisten-alliantie in hun oorlog tegen de echte islam en de ware moslims."

Pssst Openbaar Ministerie, doe eens even een arrestatiebevel uitvaardigen wegens antisemitisme? Dit schepsel Shabir Burhani blijft namelijk aan de lopende band bezig om Nederland te bestoken met idiote complotten, haatdragende onzin en jihadistische propaganda. Hij wil de Charlie Hebdo-aanslagplegers 'zegenen', juicht wanneer Israël brandt en pleit voor het voeren van jihad via de rechtszaal.
En nu dit weer: antisemitisme, christenfobie en anti-sjiietisme in maar liefst één zinnetje. Als dit soort vileine teksten al geen aanzetten tot haat meer zijn, dan is echt niets dat meer. Tijd dat dit creatuur ontdekt dat hij niet in Afghanistan leeft, maar in Nederland waar dergelijke ellende niet getolereerd wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten