"Fijne zondag!" Maarten van Rossem doet maar weer christenen bashen: "Hypocriet tot in de snorharen"

Geen categoriemei 20 2018, 15:00
Nederland, dit is dan uw intellectuele 'elite.'
Je hoeft absoluut niet te rekenen op Maarten van Rossem als het gaat om kritiek op dodelijke ideologieën. Hij heeft niets te zeggen over het verderfelijke communisme, en over het Islamistisch Extremisme hoor je hem al helemaal niet. Dat komt ongetwijfeld deels doordat meneer de professor een angsthaas eersteklas is. Maar voor een ander -- misschien zelfs het grootste! -- deel komt dat doordat Van Rossem eerst en vooral een aanhanger is van de zieke weg-met-ons gedachte van extreemlinks.
Dat bewijst hij vandaag weer met deze ziekelijke tweet. "Fijne zondag!" schrijft meneer. Vervolgens dit plaatje eronder:
https://twitter.com/Maartenblad/status/998112842502082561
Volgens Van Rossem werd zijn moederlief uitgescholden als ze op zondags in de tuin werkte. En als ze dat niet deed jatte 'het kerkvolk' de bloemen uit haar tuin. Hij gaat verder:

"Blijkbaar zijn dat de Nederlandse christenen ten voeten uit. Hypocrisie tot in de snorharen. Vreselijk. Je mocht geen scheet laten, je moest het ophouden tot na twaalven. Je mocht je band niet plakken, je mocht geen vers brood eten, je mocht geen brommer rijden. Dat staat zeker allemaal in het Oude Testament?

Meneer post dit dus op Pinksteren. Gewoon, om christenen even lekker een schop na te geven én om voor de zoveelste keer duidelijk te maken aan de andere leden van de zelfverklaarde intellectuele elite dat hij écht één van hen is. Ook hij haat alles aan onze cultuur en onze publieke religie. Alle andere religies zijn wél welkom -- durf daar eens kritiek op te uiten -- maar meneer pist over het christendom.
Je wordt er moe van, maar zo rolt deze man al jaren -- en die hele quasi-intellectuele, nep-elitaire kliek rond hem ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten