Lachende 'moeder' bindt dochters vast, steekt de oudste 70 keer met mes, en steekt haar vervolgens in brand

Geen categoriemei 20 2018, 16:00
Toen ze opgepakt werd door de politie lachte ze.
Het is ongelooflijk dat dit kan gebeuren. In Tulsa, Amerika, is een 39-jarige vrouw opgepakt. Ze had haar 11-jarige dochter namelijk zo'n 70 keer gestoken met een mes. De reden? Volgens mevrouw keek haar dochter haar op een verkeerde manier aan.
De dochter ligt op het moment in het ziekenhuis. Sinds de aanval is ze niet meer bij bewustzijn geweest.

Volgens het politierapport was de vrouw „boos op haar kinderen door de manier waarop zij haar aankeken”. De vrouw bond haar twee dochters van negen en elf vast, waarna ze het oudste meisje aanviel met een mes.

De 9-jarige werd bevrijd door haar 8-jarige zusje. Die rende vervolgens naar de buren, die op hun beurt meteen de politie inschakelden. Toen agenten het huis van de vrouw en haar kinderen binnenliepen zagen ze het 11-jarige meisje gewond in de keuken liggen. Ze was niet alleen tussen de 50 keer en 70 keer gestoken door haar monster van een moeder, maar daarna ook nog eens in brand gestoken.
Natuurlijk was de 'moeder' (wat vreselijk dat we dit woord moeten gebruiken voor dit gedrocht van een mens) al gevlucht. 17 lange uren later kon ze opgepakt worden, dit nadat twee voorbijgangers haar herkenden uit het nieuws.
Dit is allemaal ongelooflijk erg, maar we zijn nog niet klaar. Toen de politie met het meisje van 9 sprak vertelde ze namelijk ook dat zij en haar zusjes al een week vastgehouden werden in hun huis -- door hun moeder. Ze mochten hun kamers niet uit en kregen niets te eten en te drinken.
Opeens is de doodstraf zo slecht nog niet, he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten