Filmpje! Arjen Lubach's 'je bent beter dan Baudet in bed' nu al duizenden keren gedownload van Spotify

Geen categoriejul 09 2019, 20:10
En wat is het toch een heerlijk aanstekend deuntje. Het nummer 'beter in bed dan baudet' van Arjen Lubach heeft afgelopen week gescoord! In de muziekvideo figureert een jongeman die de ex van Thierry Baudet (FVD) onder handen neemt. Achteraf bleek het minder fijn dan gedacht: de kamer van de dame lijkt een FVD-afgodstempel.
Thierry Baudet (FVD) reageerde dat ook hij er wel 'om kon lachen'. Toch biedt het verhaal wel enige inkijk in de beleveniswereld van sommige FVD'ers die dermate loyaal zijn aan hun politieke leider dat het op verafgoding gaat lijken. Gelukkig voor Baudet communiceert de video deze realiteit op een leuke zomerse manier.
Op Spotify is het liedje razend populair en al honderdduizenden keren gedownload, zo lezen we op RTL Boulevard. Volgens recencisten is het nummer het 'toppunt' van de show van Lubach.Behalve Baudet -die er dus wel om kon lachen- vond DDS-redacteur de video ook geslaagd.
Het is vooral opmerkelijk dat FVD'ers de video kunnen waarderen terwijl links Nederland haar linkse vrienden van de SP een dolk in de rug stak vanwege de video over Frans Timmermans:

"Een komische video over een politiek figuur moet kunnen, althans dat is mijn mening. Dat links Nederland zo verontwaardigd deed over de Hans Brusselmans video was typisch, kritiek op de EU mag simpelweg niet. Een spottende muziekvideo over Baudet is natuurlijk hilarisch aldus links én rechts."

Het moge duidelijk zijn: op rechts kan men dus wél lachen om dergelijke video's. Dat is belangrijk om te weten als kiezer. Aan opgeblazen vetkleppen heeft de kiezer namelijk helemaal niets.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten