Filmpje! Caroline van der Plas reageert op bagger en negativiteit: "I don't care!"

Filmpje! Caroline van der Plas reageert op bagger en negativiteit: "I don't care!"

Caroline van der Plas tijdens een interview. Bron: Twitter / Caroline van der Plas

Tijdens een interview in een stal vroeg de interviewer BBB-leider Caroline van der Plas wat ze van "bagger en negativiteit" vindt. Raakt het haar? Is ze er door van slag? Haar reactie kon op bijval rekenen van een aanwezige koe. Luidkeels, zelfs.

BoerBurgerBeweging-oppervrouw Caroline van der Plas ziet haar partij de laatste weken snel stijgen in de peilingen. Maar ja, hoge bomen vangen veel wind. Ze krijgt dus ook steeds meer "bagger en negativiteit" over zich heen.

Een journalist die haar gisteren interviewde vroeg zich af wat ze daarvan vindt en hoe ze daarmee omgaat. Raakt het haar? Of kan ze het makkelijk van zich af laten glijden? Een goede vraag. Want als het eerste het geval is gaat ze het nog heel lastig krijgen in de politiek, terwijl het laatste juist een eigenschap is die je als politica moet hebben. Ben je er juist wel gevoelig voor, dan is de politiek gewoon een vreselijke marteling voor jezelf.

Nou, Van der Plas liet er geen misverstand over bestaan hoe zij ermee omgaat. "I don't care," was het antwoord. Punt. Ze zoeken het maar uit, die negatieve kwijleballen.

Het interview werd opgenomen in een stal, en Van der Plas was niet de enige die de vraag graag wilde beantwoorden. Want onmiddellijk reageerde een koe op redelijk hilarische wijze, echt onmiddellijk nadat Van der Plas zei dat ze er lak aan heeft.

"MOOEEEEEEEEEE!" klonk het heel luid.

Hilarisch. En misschien ook wel een teken.

Zo, die kunnen de haters in hun zak steken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties