Foto dader! Restauranteigenaar bijna beroofd nadat hij 30.000 euro ophaalde

Foto dader! Restauranteigenaar bijna beroofd nadat hij 30.000 euro ophaalde

Een restauranteigenaar uit Den Haag ging eind augustus naar Amsterdam om zijn uitgeleende geld op te halen. Na de € 30.000 euro op te hebben gehaald werd hij bijna beroofd! De dader is opgepakt maar zijn handlanger (foto) loopt nog vrij rond! Aldus Het Parool.

Met € 30.000 euro rondlopen is natuurlijk nooit verstandig maar soms heb je geen andere keus. Contant geld moet wel eens gestort worden en een lening moet je soms ook op zo'n manier terugkrijgen.

Afijn, de restauranteigenaar moest van Den Haag naar Amsterdam, z'n geld ophalen en weer terug. Het geld kreeg hij vrij snel en dus was hij weer op weg naar huis. In Den Haag probeerde iemand hem echter te beroven en ontstond er een worsteling. Dit viel mensen op en zij belden direct de politie. Hierdoor werd een 24-jarige man aangehouden.

Hoe een man in Den Haag wist dat juist deze persoon een goed doelwit zou zijn, was reden voor onderzoek. De politie blijkt beelden te hebben van een tweede verdachte. Deze man en de opgepakte man bleken de restauranteigenaar al vanaf Amsterdam te zijn gevolgd! De politie is dus nu op zoek naar de tweede man. Hij is mogelijk medeplichtig en zou ook informatie kunnen hebben over hoe ze wisten dat ze juist deze man moesten hebben!

Het signalement is (wederom) een man met lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Over de leeftijd wordt niets gezegd maar gezien de foto van de politie lijkt ook hij zo rond de 24 te zijn. Eens zien of ze hem te pakken krijgen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties