Frankrijk: 'Noord-Afrikaanse' mannen vallen twee joodse broers aan met een metaalzaag: "Vuile joden!"

Geen categoriefeb 27 2017, 12:00
De geschiedenis herhaalt zich. Net als in de jaren 40 van de vorige eeuw zijn joden in Frankrijk nu opgejaagd wild. Dit alles 'met dank' aan het belachelijke opengrenzenbeleid van de Franse regering.
Twee joodse mannen zijn op vreselijke brute wijze aangevallen door kansenparels. Eerst werden ze uitgescholden voor "vuile joden," waarna de kansenparels er opeens een metaalzaag bij haalden en de twee joodse mannen het ziekenhuis in sloegen.
De twee joodse broers, van 17 en 29 jaar oud, droegen een keppel terwijl ze door de voorstad Bundy reden. Opeens zagen ze twee mannen boos naar hen kijken in een busje. De oudste broer vertelde de politie later dat hij zijn raam naar beneden deed en de kansenparels vroeg wat ze aan het doen waren nadat ze opeens heen en weer begonnen te slingeren voor zijn wagen. "Ik doe wat ik wil doen op de weg!" schreeuwde de kansenparel. "Vuile joden! Klootzakken! Jullie zullen allemaal sterven!"
De joodse broers zeggen dat ze vervolgens gedwongen werden om te stoppen voor een sishabar -- een nargile café. Op dat moment sprong de chauffeur van het busje ook uit zijn wagen en pakte hij een metaalzaag uit zijn achterbak. De arme broers probeerden te vluchten maar werden achtervolgd en vervolgens in elkaar geslagen. De oudste broer werd tegen de grond geslagen waarna zijn aanvaller de metaalzaag op zijn keel zette.
Natuurlijk deed de jongste joodse broer er alles aan om zijn oudere broer te helpen. Hij sloeg de aanvaller en deed vervolgens een greep naar de zaag. Daardoor raakte hij helaas gewond; hij moest later naar het ziekenhuis om behandeld te worden.
Een Franse organisatie die zich tegen antisemitisme verzet legt uit:

"We hebben de politie gevraagd om er alles aan te doen om de anti-joodse aanvallers te identificeren."

En dan komt het:

"De slachtoffers beschrijven de aanvallers als een Noord-Afrikaanse vader en zoon."

Met andere woorden, het gaat weer eens om kansenparels.
De eigenaar van het café waar het 'incident' plaatsvond zegt dat hij persoonlijk ingreep omdat hij bang was dat de twee joodse mannen vermoord zouden worden.
Zoals je zou verwachten in het Frankrijk van 2017 is er op dit moment nog niemand aangehouden.
Triest, want het antisemitisme neemt razendsnel toe in het land van Descartes en Voltaire. Zo vermoordde een ISIS-schutter in 2015 vier mensen in een joodse supermarkt. De moslimextremist Mohammed Merah viel ook een joodse school aan waar hij maar liefst zeven mensen om zeep hielp. Volgens officiële cijfers van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken neemt het antisemitisme razendsnel toe in Frankrijk. Vrijwel al deze antisemitische daden komen op het conto van importfascisten. Ja, dat is dus hetzelfde tuig dat nu Parijs in de hens steekt en afbreekt omdat ze zich zogenaamd benadeeld voelen.
Er is maar één goede manier om met dit soort jodenhaters om te gaan: er keihard op losgaan. De Franse politie moet alle bevoegdheden krijgen die nodig zijn om deze raddraaiers letterlijk stil te slaan... en kansenparels die zich bezondigen aan antisemitisme moeten uitgezet worden. Ga maar lekker terug naar het achterlijke land waar je vandaan komt, in Europa hebben we geen behoefte aan importfascisten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten