FVD: "Het partijkartel heeft nauwelijks ideeën meer, dan maar voor vele miljoenen ministerienamen wijzigen"

Geen categorieokt 23 2017, 18:00
Het Forum voor Democratie heeft het helemaal gehad met dit soort symbolische gekte.
Thierry Baudet, Theo Hiddema en al die andere FVD'ers (Yernaz Ramautarsing, Annabel Nanninga, en ga zo maar door) hebben het helemaal gehad met de achterlijke symboolpolitiek van het partijkartel. Zoals wij eerder vandaag al berichtten kost het veranderen van namen van ministeries de belastingbetalers miljoenen euro's. Of, zoals Lars het opschreef:

Die splitsingen en verschillende ministeries gaan natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Dat kost nogal wat geld. Meer ruimte, managers, ambtenaren, beleidsmedewerkers, beleidsteams en als laatst: de namen. Die gaan volgens insiders ook geld kosten. Het veranderen van de namen gaat miljoenen kosten. Dan kan het om namen gaat als Veiligheid en Justitie, die dan Justitie en Veiligheid moet gaan worden. Dat is symbolisch beter, want Justitie is belangrijk in een rechtsstaat dan Veiligheid. Al met al kost het komende kabinet in elke vorm meer geld, dus ook de organisatie van de overheid zelf. Het is niet zo moeilijk om met geld te strooien, al helemaal niet als het andermans geld is, die van de burger.

Forum voor Democratie is het daar helemaal mee eens:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/922397331433156609
Dat is het natuurlijk precies. De namen van de ministeries worden gewijzigd omdat het partijkartel eigenlijk gewoon geen nieuwe ideeën meer heeft. Om de schijn op te houden dat dit wél is komen VVD, ChristenUnie, CDA en D66 met dit soort wanstaltige nepideeën. Zo lijkt het toch nog wat, zullen ze denken.
Nou helaas, daar trapt verder helemaal niemand in.
Probeer het dus nog maar een keer, hoge heren van het partijkartel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten