FVD opent aanval op OMT: 'Sportschool dicht, maar we moeten geloven dat ze het beste voor hebben met de volksgezondheid!'

FVD opent aanval op OMT: 'Sportschool dicht, maar we moeten geloven dat ze het beste voor hebben met de volksgezondheid!'

Forum voor Democratie vindt het niet kunnen dat "na bijna 5 maanden" de sportscholen nog steeds niet opengegooid worden. De beslissing om de versoepelingen verder uit te stellen doet de partij zich hardop afvragen of het OMT wel écht het beste voor heeft met de volksgezondheid.

"Wéér uitgestelde versoepelingen," schrijft FVD op Twitter. "We mogen na bijna 5 maanden nog steeds niet naar de sportschool. Tegelijkertijd moeten we geloven dat het OMT het beste voorheeft met de volksgezondheid."

FVD twijfelt daar dus ten zeerste aan.

"FVD wil dat Nederlanders nu eindelijk in alle vrijheid écht gezond kunnen leven," gaat de partij verder.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer