FVD-partijkantoor even in brand! Baudet hielp blussen

Geen categorieapr 19 2019, 16:00
In het partijkantoor van de FVD aan de Herengracht in Amsterdam, is vanmiddag brand uitgebroken. Thierry Baudet was zelf aanwezig en wist samen met wat anderen de brand te blussen. Dat meldt de Telegraaf.
AT5 weet te melden dat de brand werd veroorzaakt door kortsluiting in de meterkast. De straat werd afgezet, de politie was snel aanwezig en de brandweer kon makkelijk zijn doorgang vinden. Al met al lijkt er niet veel aan de hand te zijn geweest. Nog voor de brandweer arriveerde was de brand al geblust. Zij waren er dan ook vooral om de situatie te controleren en te kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Baudet heeft zelf niet gereageerd op het hele gebeuren en lijkt de media ook opzettelijk op afstand te houden. Het zal dan ook wel schelen dat AT5 direct wist te vermelden dat het om kortsluiting in de meterkast ging en er dus niet verder hoefde te worden gespeculeerd over de oorzaak van de brand.
Wat natuurlijk ook goed mogelijk is, is dat Baudets' telefoon roodgloeiend staat van alle linkse haatreacties op zijn tweet over Greta Thunberg en daardoor geen vragen kan beantwoorden. Misschien was zijn telefoon aan de lader wel de oorzaak van de kortsluiting! Voor nu blijft het een van de grotere mysteries van het leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten