Geen geduld meer met Hollandhaters: pak ze aan, zet ze uit, marginaliseer ze

Geen geduld meer met Hollandhaters: pak ze aan, zet ze uit, marginaliseer ze

Het moet maar eens afgelopen zijn met het gezeur en gezeik van mensen die wel van onze welvaartsstaat profiteren, maar alles aan onze cultuur voor de rest haten.

Sint Maarten, Zwarte Piet, Sinterklaas: alles moet kapot. Sylvana Simons en Jerry Afriyie, en de idioten die hen steunen, willen de hele Nederlandse cultuur afschaffen. Het enige wat overeind mag blijven staan is, wat deze megalomanen betreft, onze bijstandsuitkering. Voor de rest moeten we alles wat Nederland Nederland maakt afschaffen. Het ergste hieraan? Dit soort rellend tuig krijgt keer op keer hun zin van het establishment, of dat nou het establishment is in de politiek of in de media. Ze rellen, demonstreren en roepen dat het zo niet kan, et voila, voor je het weet passen wij ons weer aan. Niet omdat we dat willen, maar omdat de boven-ons-gestelden dat een "veilige koers" achten.

Dat moet maar eens afgelopen zijn.

Als er één ding duidelijk wordt uit de vele reacties die wij hebben ontvangen van lezers op de opkomst van DENK, het geblaat van Sylvana, en de demonstraties tegen Zwarte Piet, dan is het dat de gewone, weldenkende Nederlander zijn buik hier vol van heeft. Lees maar mee hoe men reageerde op het nieuws dat de ME en de politie gisteren een bus vol Pietenhaters omsingelden:

screen-shot-2016-11-13-at-10-31-06

screen-shot-2016-11-13-at-10-32-57

En zo gaat het een tijdlang door: de ene na de andere lezer geeft aan dat het nu maar eens afgelopen moeten zijn met deze onzin en dat de politie keihard moet optreden tegen de onbenullen die dit Kinderfeestje proberen te verpesten... en de Nederlandse cultuur willen afschaffen.

In het verleden zijn wij van rechts op veel te zachtzinnige wijze omgegaan met dit soort raddraaiers. We zijn altijd bang dat we mensen tegen ons in het harnas jagen als we hard optreden of daartoe oproepen.

Dat is je reinste flauwekul. Nederlanders hebben genoeg van de politieke correctheid en het gezeur van Hollandhaters. Er is geen enkele reden om dit soort tuig met fluwelen handschoenen aan te pakken. Sterker nog, we geven ze alleen maar meer moed en hoop als we dat doen.

Laat mij het daarom heel duidelijk zeggen: dit soort rellers mogen wat mij betreft keihard aangepakt worden door de politie en als ze een buitenlands paspoort hebben mogen ze wat mij betreft ook meteen prima uitgezet worden. We hoeven dit wangedrag absoluut niet te accepteren. Als het je hier niet bevalt ga je maar lekker in een ander land wonen; een land waar ze jouw politiekcorrecte denkbeelden wél delen. In Nederland hebben we geen behoefte aan dit soort zelfhatende monsters.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties