Screen Shot 2021 06 09 at 131115

Geert Wilders (PVV) veegt de vloer aan met klagende media: 'Wel uitdelen, maar niet incasseren!'

Geen categoriejun 09 2021, 14:00
Geert Wilders is helemaal klaar met de labiele hypocrieten die het perskorps vormen in Nederland. Want, stelt hij, deze zielige mannetjes, vrouwtjes en non-binaire wezens kunnen wel uitdelen, maar als ze zélf een keer moeten incasseren, nou dan is het land te klein en huilen ze tranen met tuiten.
Toen naar buiten kwam dat er mogelijk weer seksueel getinte klachten waren gemeld bij de leiding van de Tweede Kamer over PVV-Kamerlid Dion Graus nam Geert Wilders meteen contact op met de man zelf, aldus Wilders voor de camera van Omroep ON!, én met de directeur van de fractie. Graus ontkende de aantijgingen, en de directeur gaf aan dat er de afgelopen jaren nul (0) klachten over de dierenobsessieveling zijn binnengekomen. Ook op die vraag luidde het antwoord ontkennend.
Daarom is Wilders tot de conclusie gekomen dat de media die dit verhaal brachten ronduit leugenachtig bezig zijn. Dat zei hij natuurlijk al eerder. Op Twitter noemde hij linkse fopjournalisten dan ook "tuig van de richel." Nou klopt dat natuurlijk helemaal, maar die 'journalisten' zelf vonden dat toch niet heel plezant. Ze vielen hem aan, beschuldigden hem ervan dat hij de vrijheid wilde ondermijnen en de persvrijheid wilde afschaffen, en wat dies meer zij.
Nou, zegt Wilders, daar is hij totaal niet van onder de indruk. Want het is hem al langer opgevallen dat linkse journalisten zich op buitengewoon hypocriete wijze gedragen.
"De media in Nederland zijn vaak links georiënteerd, links-activistisch, hebben het niet zo over de waarheid. Ik heb inderdaad gezegd in een tweet dat het schorriemorrie of tuig van de richel is, uitzondering daargelaten. Maar je moest eens weten hoe vaak ze mij of collega's van mij nazi's, racisten, hebben getekend als kampbewaarders voor een concentratiekamp."
Als dat gebeurt, ging Wilders verder, "hoor je ze niet. Dan zijn ze zeer content en vriendschappelijk tegen elkaar. Dus ze kunnen wel uitdelen, maar niet incasseren. En als ik een keer zeg wat ik van hen denk, dan is de wereld te klein. Ze stonden net met ongeveer 30 camera's op mij te wachten, allemaal even enthousiast met een afkeer van wat ik zei, en weet u, de waarheid kan soms hard zijn. Is vervelend, maar ze moeten er maar aan wennen. Ik heb gesproken en gezegd wat ik vond."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Daar kan eigenlijk niets tegen in worden gebracht. De nepmedia die doorgaan voor mainstream media mogen dit dan ook lekker in hun zak steken. Ze zijn, zoals Wilders uitlegt, niet alleen leugenachtig, maar nog hypocriet ook. Misselijkmakend - maar heel goed dat Wilders gewoon hardop zegt wat hij van dit "tuig" vindt.
Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten