Geert Wilders staat vandaag weer voor de rechter: 'Het is georkestreerd. We zijn om de tuin geleid'

Geert Wilders staat vandaag weer voor de rechter: 'Het is georkestreerd. We zijn om de tuin geleid'

Geert Wilders in de rechtbank. Bron: Screenshot RTL.

Vandaag moest Wilders andermaal verschijnen voor de rechtbank, en opnieuw vraagt hij om vrijspraak vanwege zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraak. Wilders is van mening dat de rechtszaak dient te worden gestaakt omdat het Openbaar Ministerie het recht heeft verspeeld om hem te vervolgen.

Sinds de bewijzen zich op de tafel stapelen weet Wilders van geen ophouden meer. Deze hele rechtszaak is een grote grap, het is volgens hem zelfs 'georkestreerd'. Een politieke vervolging zoals hij dat in het verleden al vaker heeft genoemd.

Mocht de rechtbank niet zijn mening delen over het OM, dan vraagt hij om vrijspraak. Afgelopen week zagen we tal van rellen en dit is voor Wilders voldoende om zich vrij te pleiten.

,,Kijk naar wat er de afgelopen weken in ons land is gebeurd in Den Haag, in Utrecht. Onze wijken stonden in brand, de politie bekogeld. Het waren niet alleen Marokkanen die dat deden, maar wel de meerderheid.”

Wilders vindt het absurd dat hij, als politicus die vragen stelt over bestaande problemen, voor de rechter moet staan. Dit terwijl er anderen zijn die al jaren het land naar de verdommenis brengen. De emotie is aanwezig, de vraag is echter of de rechter hierin mee zal gaan. Vanmiddag weten we meer.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties